14/06/2024
Virtuaalinen maksukumppani: SweepBankin luottokortin edut ja ominaisuudet

Virtuaalinen maksukumppani: SweepBankin luottokortin edut ja ominaisuudet

-> artikkeli sisältää mainoslinkkejä

SweepBankin kansainvälinen nousu

Suomalaisjuurinen SweepBank on laajentunut merkittävästi Multitude fintech finanssiryhmän alaisuudessa. Vuosikymmenten kokemus ja kansainvälinen läsnäolo yli 20 maassa tekevät SweepBankista luotettavan ja innovatiivisen toimijan finanssialalla. Vuodesta 2021 lähtien brändi on houkutellut yli 50 000 sovellusasiakasta tarjoamalla ainutlaatuisia palveluita. Virtuaalinen luottokortti on tätä päivä, ja sellaisen saat SweepBankin palvelusta.

Luottokortin monipuoliset hyödyt

SweepBankin virtuaalinen Mastercard luottokortti erottuu edullisuudellaan ja monipuolisilla eduillaan. Asiakkaat hyötyvät jopa 60 päivän korottomasta maksuajasta ja nopeasta hakuprosessista. Luottokortti tarjoaa 1 000 – 8 000 € luottorajan ilman ylimääräisiä kuluja, ja lisäksi Apple ja Google Pay -maksuvaihtoehdot tuovat lisämukavuutta.

Laajat pankkipalvelut

SweepBankin palvelut kattavat enemmän kuin pelkän luottokortin. Asiakkaille tarjotaan virtuaalinen pankkikortti sekä korkeakorkoiset käyttö- ja säästötilit. Käyttötilit tarjoavat jopa 1% vuosikorkoa, ja säästötilit voivat kohota 1,4% korkoon. Myös määräaikaistilit tarjoavat houkuttelevaa korkoa, jopa 3,3%.

Helppo hakuprosessi

Luottokortin hakeminen on tehty SweepBankissa vaivattomaksi. Verkkohakemus ja nopea luottopäätös mahdollistavat pankkipalveluiden ja luottokortin saamisen käyttöön välittömästi SweepBank-sovelluksen kautta.

Hakijavaatimukset

Luottokortin hakijan on täytettävä tietyt kriteerit: vähintään 20 vuoden ikä, 1600 euron brutto kuukausitulot, ei maksuhäiriömerkintöjä ja vakituinen asuminen Suomessa.

Kustannukset ja korot

SweepBankin luottokortti on ilmainen käytössä, mutta luoton todellinen vuosikorko on otettava huomioon. Esimerkiksi 1500 euron luotolle laskettu todellinen vuosikorko on 21,82%, ja 12 kuukauden maksuaika nostaa kokonaiskustannukset 1 666,56 euroon.

Palvelun yhteenveto

SweepBank tarjoaa asiakkailleen kattavan ja edullisen luottokorttipalvelun, johon sisältyy monia muitakin pankkipalveluita. Vastuullinen toiminta ja asiakaslähtöiset ratkaisut tekevät SweepBankista houkuttelevan valinnan modernille kuluttajalle.

Vastaa

Back to Top