23/05/2024

Plus500

Tarjoaa kaikki suurimmat kryptovaluutat, ja erikoistuu CFD-kaupankäyntiin. Plus500 on maailmanlaajuinen fintech-yritys, joka tarjoaa verkkokauppapalveluja erisopimuksin yli 2500 rahoitusinstrumentilla. Yhtiö lisää parhaillaan osakekauppaa ja futuurikauppaa tarjoukseensa.

Plus500 tarjoaa CFD-kaupankäyntiä osakkeilla, valuutoilla, indekseillä, hyödykkeillä ja ETF:illä. HUOM! 72 prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä.

Plus500 on kansainvälinen hinnanerosopimusten (Contracts for Difference, CFD) toimittaja, joka tarjoaa ainutlaatuisen kauppa-alustan osakkeille, valuutoille, hyödykkeille, kryptovaluutoille, ETF:ille, optioille ja indekseille sekä innovatiivisen kaupankäyntiteknologian.

Plus500-kaupankäyntialusta on Plus500CY Ltd:n tarjoama. Plus500CY Ltd on kyproslainen yhtiö, jonka toimistot sijaitsevat Limassolissa. Yhtiö on Kyproksen arvopaperi- ja pörssikomitean valtuuttama ja sääntelemä lisenssinumerolla 250/14 tarjoamaan hinnanerosopimuksia (CFD-sopimuksia) erilaisiin kaupankäynnin kohteena oleviin tuotteisiin. Yhtiö on nopeasti kasvava CFD-tarjoaja ja tarjoaa tällä hetkellä yli 2000 rahoitusvälinettä. Plus500CY Ltd on Plus500 Ltd:n tytäryhtiö: yhtiö, joka on listattuna Lontoon pörssin pörssiyhtiöiden päämarkkinoilla ja jonka rekisteröity toimipaikka on Haifa.

Millainen Plus500 on

Plus500 on luonut vahvan perustan, joka antaa hyvät mahdollisuudet tulevalle kasvulle. Plus500:n strategiset painopisteet ovat erottaneet, ja tulevat erottamaan, Plus500:n sen kilpailijoista, ja ne ovat keskeisiä Plus500:n tulevan menestyksen kannalta.

Plus500:n oma markkinointi on ollut ja tulee olemaan liikkeelle paneva voima uusien asiakkaiden kasvussa Plus500:n nykyisillä markkinoilla ja mahdollisilla uusilla lainkäyttöalueilla.

Näiden innovatiivisten markkinointitoimenpiteiden ansiosta Plus500 voi käyttää kohdistettuja markkinointiresursseja ja kehittää erittäin tehokkaita markkinointikampanjoita seuraamalla ja hallitsemalla asiakashankintakustannuksia tietojen analyysityökalujen ja yhtiön omien algoritmien avulla.

Plus500:n johdonmukainen keskittyminen innovointiin, luokkansa paras käyttäjäkokemus ja tarjonnan kattavuus ovat keskeisiä elementtejä, joilla aktiivisten asiakkaiden aktiivisuutta kaupankäyntialustalla voidaan parantaa. Plus500:n jatkuva panostus innovaatioon antaa sen julkaista markkinoiden ensimmäisten joukossa uusia, asiakkaiden haluamia välineitä, kuten korkean profiilin uusia pörssiosakkeita.

Plus500 aikoo kasvattaa markkinaosuuttaan lainkäyttöalueilla, joissa sen tarjonta on tällä hetkellä käytettävissä, ja laajentaa toimintaansa maantieteellisesti keskittymällä uusiin lainkäyttöalueisiin, joissa sillä ei ole tällä hetkellä asiakkaita, sekä keskittymällä hankkimaan uusia asiakkaita säännellyiltä markkinoilta erityisesti silloin, kun nämä uudet asiakkaat ovat Länsi-Euroopan maissa.

Plus500 on panostanut alusta asti merkittävästi teknologiseen etulyöntiasemaansa ja jatkuvaan innovointiin.

Yhtiö ymmärtää tarpeen kehittää ja ottaa käyttöön uusia innovatiivisia rahoitusvälineitä osana sen strategiaa, jonka tavoitteena on rakentaa lojaali ja osallistuva asiakaspohja.

Plus500 on yksi alan kojtavia CFD-sektorilla mobiili-innovoinnissa ja asiakastyytyväisyydessä.

Jatkuva markkinointikoneen kehittäminen ja siihen sijoittaminen auttaa Plus500:aa kehittämään kykyään saada uusia asiakkaita tehokkaasti ja kustannustehokkaasti.

Plus500:n patentoidun tekniikan luonteen vuoksi se voi laajentaa uusille maantieteellisille alueille ilman fyysistä läsnäoloa markkinoilla, mikä puolestaan rajoittaa maantieteellisen kattavuuden laajentamiseen tarvittavia pääomasijoituksia.

Plus500 visio

Plus500 tavoitteena on olla globaalien CFD-tarjoajien kärjessä ja jatkaa samalla teknologista ja innovatiivista johtajuutta sekä olla houkutteleva vaihtoehto sekä uusille että olemassa oleville asiakkaille.

Back to Top