20/04/2024

Binance

Binance on kryptovaluutan vaihto, joka tarjoaa alustan useiden kryptovaluuttojen kaupankäynnille. Se perustettiin vuonna 2017 ja sen kotipaikka on Caymansaaret. Binance on tällä hetkellä maailman suurin pörssi päivittäisen kaupankäynnin määrällä mitattuna.

Binance on vuonna 2017 perustettu kryptovaluuttapörssi. Sen toimitusjohtaja & perustaja Changpeng Zhao on yksi kryptoskenen tunnetuimmista (ja rikkaimmista) henkilöistä. Zhaolla on pitkä tausta treidausohjelmistojen kehittämisestä sekä pörsseistä. 

Binance on projekti, jota hiottiin vuosien ajan erittäin vahvalla tiimillä. Tästä syystä pörssin suosio räjähti maailmanlaajuisesti vuoden 2017 kryptohuumassa. Kun muut sivustot menivät jumiin, Binance rullasi 24/7 valtavasta asiakasmäärästä huolimatta. 

Vaikka Binance on iältään varsin nuori, se on ollut jo pari vuotta maailman johtava kryptovaluuttapörssi. Binancen tarjonta sekä volyymit ovat aivan omaa luokkaansa. Yhtiöllä on nykyisin kymmeniä miljoonia asiakkaita ympäri maailmaa.

Binance on siis täysverinen kryptopörssi, ja etenkin vasta-alkajille se voi tuntua pelottavankin monimutkaiselta, mutta vaikka alusta tarjoaakin laajat työkalut ammattitreidaajille, onnistuu sen käyttäminen maallikoltakin vaivattomasti kunhan vain viitsii käyttää muutaman minuutin perusjuttujen ymmärtämiseen.

Aivan ensimmäinen askel kaupankäyntiin Binancessa on halutun kryptovaluutan tallettaminen. Käytännössä tämä ei eroa tavallisesta kryptovaluuttasiirrosta millään tavalla, joten kirjauduttuasi Binance-tilillesi valitse ruudun yläreunasta Funds – Deposits ja aukeavalta sivulta haluamasi kryptovaluutta. Saat talletusosoitteen johon voit kyseistä kryptovaluuttaa lähettää haluamasi määrän, ja valitusta valuutasta riippuen voi niillä alkaa käymään kauppaa muutaman lohkoketjuvahvistuksen jälkeen

Binance on tällä hetkellä maailman monipuolisin kryptovaluuttapörssi, joka kuuluu ehdottomasti jokaisen kryptovaluutoista kiinnostuneen työkalupakkiin. Vaikka Binanceen ei toistaiseksi voikaan tallettaa tai sieltä nostaa fiat-valuuttoja, on se turvallisin tapa käydä kauppaa kryptovaluutoilla jopa täysin anonyymisti, mikäli omat päivittäisnostot pysyvät alle kahden Bitcoinin suuruisina.

Binance Coin (BNB) – Binancen oma kryptovaluutta

Binance Coin toimii natiivivaluuttana Binance nimiselle kryptovaluuttapörssille. Binance on suosittu kryptovaluuttojen vaihtoalusta ja vaihdolla mitattuna suurin kryptovaluuttapörssi.

Kryptovaluuttapörssimaalimassa on monia eri tokeneita, joilla on omat käyttötarkoituksensa, tällä kertaa käymme läpi Binance Coinin toimintaa.

Taustalla toimii Binance -pörssi sekä sosiaalisessa mediassakin tuttu Changpeng Zhao yrityksen perustajana.

Back to Top