23/07/2024

Libertex

Hyvä valikoima kryptovaluuttoja, joilla voi käydä alustalla CFD-kauppaa.

Libertex kokemuksia on helppo ja nopea lähteä kartuttamaan vaikka tänään. Libertexin sivusto tarjoaa helpon ja nopean tavan päästä kiinni markkinoihin ja sen valikoimasta löytyy kansainvälisten suuryritysten osakkeiden lisäksi sekä hyödykkeitä, valuuttoja, että kryptovaluuttoja. Jos olet vedonlyönnistä kiinnostunut, tämä CFD kaupankäyntiin erikoistunut alusta sopii sinulle erinomaisesti.

Libertexin sivusto ei ole saatavilla suomenkielisenä, mutta se on silti erittäin helppo käyttää. Alusta myös varmistaa turvallisuutesi pyytämällä sinua tunnistautumaan rekisteröitymisen yhteydessä. Jos lähtisit sijoittamaan pankkisi kautta vaihtoehtosi olisivat suppeat ja joutuisit maksamaan itsesi kipeäksi, että saisit edes vähän tuottoa ulos. Sen sijaan Libertexissä käyt kauppaa halvemmalla: Libertex ei veloita lainkaan spread-maksuja, vaan ainoastaan kaupankäynnin välityspalkkion.

Hyviä syitä avata tili Libertexiin

  • Libertex on yksi kokeneimmista netin kaupankäyntialustoista (perustettu 1997)
  • Libertex sopii erityisen hyvin Forex kaupankäyntiin –> voit esimerkiksi käyttää MetaTrader-ohjelmistoa kaupankäynnin tukena
  • Libertex kaupankäyntialusta erikoistuu CFD-kaupankäyntiin
  • Libertexin kaupankäyntialusta on erittäin helppokäyttöinen
Back to Top