14/06/2024

Capital.com

Maailman vanhimpiin kuuluva sijoituspalveluita tarjoava yritys, joka erikoistuu CFD-kaupankäyntiin.

Helpompaa kaupankäyntiä kuin koskaan aiemmin.

Kaikki, mitä teemme, on suunniteltu sinut huomioon ottaen. Helppokäyttöinen ja palkittu alustamme on rakennettu siten, että kaupankäynti on kätevämpää, yksinkertaisempaa ja intuitiivisempaa.

Tekoäly kohtaa kaupankäynnin.

Hyödynnä parhaita AI-tekniikoita, jotka analysoivat kaupankäyntikäyttäytymistäsi, jotta voit tehdä kannattavampia kauppapäätöksiä.

Maailman suurimmat markkinat. 2 000 eri aluetta.

Markkinoiden johtavilla hajautuksilla ja nollapalkkioilla voit käydä kauppaa 2 000:ssa maailman suosituimmista indekseistä, hyödykkeistä, osakkeista ja valuuttapareista verkossa ja mobiililaitteella.

Alan johtavat ominaisuudet ja alan johtava alusta.

Seuraava tuottoisa kaupankäyntimahdollisuus on vain napsautusten päässä. Sinulla on käytössäsi yli 70 teknistä mittaria, tuhansia kaavioita, asiakaspalautteita, hintahälytteitä ja 1:200 vipuvaikutus, joiden ansiosta voit käydä kauppaa paremmin kuin koskaan aikaisemmin.

Suojaa ansaitsemasi varat.

Stop-loss, take-profit tilaukset ja negatiivisen saldon suojaus tarkoittavat, että et koskaan menetä enemmän kuin olet käyttänyt.

Löydä sisäinen kauppiaasi.

Jokaisessa, myös sinussa, on menestyvä kauppias. Nauti viiden tähden arvostetusta oppimateriaalista Investmaten – oman kaupankäynnin mentorisi kanssa

Tarkasti vahdittu alan johtavien valvojien toimesta.

Capital.com on maailman johtavien taloudellisten valvojien säätelemä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle ja varoillesi parhaan mahdollisen suojan.

Yksinkertaisesti parhaat tietosuojakeinot.

Capital.com noudattaa täysin PCI-tietoturvastandardeja, käyttää tietojesi salaamiseen Transport Layer Securitya ja luottaa siihen, että RBS ja Raiffeisen – kaksi Euroopan suurimmista varainhoitolaitoksista – säilyttävät varasi erillisillä asiakasrahastotileillä.

Back to Top