14/06/2024

Revolut

Pankkisovelluksena aloittanut rahoituspalvelu, jonka valikoimiin on hiljattain lisätty kryptovaluutat.

Revolut on brittiläinen internetissä toimiva pankki, jolla on maailmanlaajuisesti yli 8 miljoonaa asiakasta. Suomessa käyttäjiä on jo useita tuhansia. Käyttäjämäärä sekä pankin palvelut kasvavat jatkuvasti. Asiakkaille tarjotaan pankkitili ja maksukortti sekä liuta uudenlaisia pankkipalveluita. Revolut haastaa perinteiset pankit etenkin ulkomaan rahaliikenteen helppoudessa ja kuluissa. Jos käytät rahaa useassa eri valuutassa tai matkustat paljon, on Revolut sinulle edullinen pankki ja sen ominaisuudet hyödyllisiä. Yksityishenkilöiden pankkipalveluiden lisäksi Revolut tarjoaa palveluitaan myös yrityksille. Lisäksi sen kautta on mahdollista hakea myös laina – tosin ei tämä mahdollisuutta ei vielä tarjota suomalaisille asiakkaille.

Valitse sopiva taso yhdestä ilmaisesta ja kahdesta maksullisesta asiakkuustasosta

Saat Revolutin käyttöösi täysin ilmaiseksi mutta halutessasi voit valita kuukausimaksullisen palvelun, joita on kahta eri tasoa. Tutustutaan nyt eri tasoihin ja Revolutin hinnastoon tarkemmin:

Standard-tasolla saat ilmaisen tilin sekä IBAN-pankkitilin. Voit käyttää tililläsi olevia rahoja yli 150 eri valuutassa. Rahanvaihto onnistuu 30 valuutassa ilman piilokuluja 6000 euroon asti kuukaudessa. Pääset myös käyttämään kryptovaluuttoja. Lisäksi voit nostaa rahaa pankkiautomaatista 200 € asti ilman kuluja. Standard-tasolla ei ole lainkaan kuukausimaksuja.

Premium-tasolla saat kaiken, mitä ilmaistasollakin. Lisäksi pakettiin kuuluu esimerkiksi pankkikortti, matkavakuutus, pääsy lentokenttäloungeihin, ja ketterämpi asiakaspalvelu. Premium-taso maksaa käyttäjälle 7,99 € kuukaudessa.

Metal-tasoon kuuluu ilmais- ja Premiumtasojen palvelut sekä muun muassa 0,1-1 % cashback kortilla tehdyistä ostoksista. Cashback tarkoittaa ostoksista takaisin ostajalle maksettavaa summaa. Lisäksi Metal-tason asiakkaana voit hyödyntää concierge-palvelua. Concierge voi esimerkiksi varata sinulle lippuja tapahtumiin tai etsiä majoitusvaihtoehtoja matkaasi varten. Metal-tason hinta on 12,99 € kuukaudessa.

Löydät ajankohtaisen Revolutin hinnaston aina Revolutin omilta sivuilta, jos haluat tarkistaa hintojen paikkansapitävyyden.

Historia

Revolutin historia alkaa vuodesta 2015, kun Revolut aloitti start-upina Lontoossa. Useiden rahoituskierrosten jälkeen yritys sai vuonna 2018 Euroopan keskuspankilta lisenssin toimia pankkina ja se on sen jälkeen voinut myöntää asiakkailleen pankkitilejä ja -kortteja.

Vuoteen 2019 mennessä Revolutilla oli oman ilmoituksensa mukaan 10 miljoonaa käyttäjää. Lisäksi yritys neuvotteli samana vuonna yhteistyöstä myös Visan kanssa.

Vuonna 2020 Revolutin maksukorteilla voi tehdä käteisnostoja 120 valuutassa ja rahasiirtoja 29 valuutassa. Lisäksi Revolutin sovelluksen kautta voi hallinoida useita kryptovaluuttoja kuten Bitcoin, Etherum ja Litecoin.

Back to Top