23/07/2024

eToro

Yksi maailman suosituimmista kaupankäyntialustoista, jonka kautta kryptovaluuttoihin sijoittaminen on halpaa ja helppoa. eToro on kansainvälinen välitysyritys, joka keskittyy tarjoamaan rahoitus- ja kaupankäyntipalveluja. Sillä on kotipaikat Kyproksella, Israelissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa.

eToro on ollut globaalin rahoitusteknologian vallankumouksen edelläkävijä jo yli vuosikymmenen ajan. Se on maailman johtava sosiaalisen kaupankäynnin verkosto, johon kuuluu miljoonia rekisteröityneitä käyttäjiä ja laaja valikoima innovatiivisia kaupankäynnin ja sijoituksen välineitä.

Ylin prioriteettimme on varmistaa, että asiakkaamme voivat toimia turvallisesti ja rauhallisin mielin. Lisäämme jatkuvasti uusia tuotteita, jotka tarjoavat sinulle paremman ja monipuolisemman sijoituskokemuksen mistä tahansa ja miltä tahansa laitteelta.

Useita omaisuuseriä tukeva alusta

Etoro-alusta tuo kaupankävijöiden ja sijoittajien ulottuville yli 2 000 erilaista omaisuuserää, kuten osakkeita, kryptovaluuttoja, ETF:iä, indeksejä, valuuttoja ja hyödykkeitä, joihin voidaan sijoittaa sekä vivutuksella että ilman. Näin lähes kenellä tahansa on mahdollisuus tehdä lyhyen, keskipitkän ja pitkän aikavälin sijoituksia. Lisätietoja on Käy kauppaa markkinoilla -sivulla

ILMAINEN vakuutus** enintään miljoona euroa/GBP/AUD

eToro on hankkinut vakuutuksen Lloyd’s of London -yhtiöltä asiakkaidensa eduksi. Vakuutus kattaa ehdot täyttävien (eToro (Europe) Ltd:n, eToro (UK) Ltd:n ja eToro AUS Capital Pty Ltd:n) asiakkaiden tappiot, jotka johtuvat eToron epätodennäköisestä maksukyvyttömyystilanteesta ja väärinkäytöstapauksesta (määritetyn soveltuvan käytännön mukaisesti). 

Vakuutus kattaa (i) enintään 1 miljoona euroa, GBP tai AUD (säännellystä yrityksestä riippuen), (ii) eToron ostamaan kokonaisrajaan asti ja (iii) ylimääräisen summan (soveltuvan käytännön mukaisesti).

Vakuutus kattaa käteisen, kaikki CFD-positiot ja arvopaperit. Huomaa, että tämä vakuutus ei kata kaupankäyntiä kryptovaroilla (ei-CFD:llä), kuten soveltuvassa käytännössä mainitaan.

Back to Top