23/05/2024
Ethanimin toimitusjohtaja Takaaki Ansai: Metaversen on oltava täysin hajautettu

Ethanimin toimitusjohtaja Takaaki Ansai: Metaversen on oltava täysin hajautettu

TOKIO, 4.3.2022 /PRNewswire/ — Ethanimin toimitusjohtaja Takaaki Ansai ilmaisi äskettäisessä haastattelussa näkemyksensä metaversen kehityksestä: ”Monet metaversetuotteet tai ekologiat ovat edelleen keskitettyjä, mitä ei voida kutsua todelliseksi metaversaatioksi. Vain hajautettu metaversumi on turvallinen, vapaa ja ikuinen, ja se on todellinen metaversuminen.”

PRNewsfoto/Ethanim

Vuosien kehityksen jälkeen Internet-teollisuus on ollut vaikeassa tilanteessa. Teknologista innovaatiota tarvitaan uuden kasvukierroksen aloittamiseksi. Vuonna 2021 metaversekonseptin suosio antaa ihmisille uutta toivoa. Internetin uusi muoto, joka yhdistää monia uusia digitaaliteknologioita, johtaa uutta teknologisten innovaatioiden aaltoa. Metaverse konseptisovellus esittelee innovatiivisesti lohkoketjuun perustuvan hajautetun talousjärjestelmän. NFT: stä tulee tärkeä koko järjestelmän kantaja, joka yhdistää onnistuneesti virtuaalimaailman ja todellisen maailman. Se mahdollistaa varojen ja identiteetin vahvistamisen sekä liikkumisen.

Tällä hetkellä, vaikka markkinoiden metaverse konseptisovellusketjupelit tuovat hajautetun talousjärjestelmän, monet ketjupelit tekevät vain digitaalisia varoja tai NFT-omaisuutta ketjussa. Itse ketjupelisovellus on edelleen käytössä keskitetyillä palvelimilla, mikä ei voi välttää sitä, että käyttäjät tai laitokset manipuloivat käyttäjän resursseja tai peliä. Ethanim syntyi ratkaisemaan ongelman luotettavan tietojenkäsittelyteknologian ja innovatiivisen ekologisen logiikan avulla. Niin, että koko sovellus on ketjussa. Se auttaa ketjupelejä toteuttamaan hajauttamista tarjotakseen käyttäjille todellisen muodonmuutoksen.

Ethanimin toimitusjohtaja Takaaki Ansai

On ymmärretty, että Ethanim on uuden sukupolven julkisia ketjuja, joka on räätälöity metaverse tukemaan minkä tahansa suuren sovelluksen täydellistä hajauttamista. Se käyttää täysin uutta ratkaisua, joka eroaa perinteisistä lohkoketjuista. Se luo luotettavan suoritusympäristön ja seurantaprosessin sovelluksille – RSM (Luotettava valtionkone). Se asettaa sovelluksia suorittavat solmut luotettaviin rajoituksiin, säätelee ja valvoo sovellusten koodin eheyttä ja käynnissä olevaa tilaa sekä varmistaa, että oikeat sovellukset ovat käynnissä oikeassa paikassa.

Samalla Ethanim esittelee validoijia vahvistamaan luotettavan valtion koneen konsensuksen, mikä takaa järjestelmän hajauttamisen ja turvallisuuden. Tämä vahvistus on hyvin yksinkertainen, tehokas, eikä se vaikuta järjestelmän suorituskykyyn, joten laskentatuloksista ei tarvita monisolmujen konsensusta. Se ratkaisee ongelman, joka liittyy tehottomaan yhteisymmärrykseen monimutkaisesta laskennasta alkuperästä.

Lisäksi Ethanim ei vain tee solmuista luotettavia, vaan myös kloonaa  reaaliaikaisia tilannekuvia sovelluksista ja tallentaa ne hajautetusti. Käyttäjien käyttäytymistiedot, digitaaliset resurssit ja virtuaaliset identiteetit ovat ikuisia. Vaikka sovelluskehittäjä muokkaisi sovellussääntöjä tai keskeyttäisi sovelluksen suorittamisen, kuka tahansa yhteisön käyttäjä voi palauttaa sovelluksen mielivaltaiseen tilaan milloin tahansa. Siksi Ethanim on historiallisesti tehnyt metaverstisistä sovelluksista ikuisia.

Ethanim mahdollistaa sovellusten ”ikuisuuden” ja ”hajautetun” tekemällä niistä ”luotettavia ajon aikana” ja ”palautettavissa kenelle tahansa, kun ne suljetaan”. Tämän uuden sovelluksen hajauttamisratkaisun avulla Ethanim tukee luovasti minkä tahansa suuren sovelluksen hajauttamista ensimmäistä kertaa. Siitä tulee metaversiivinen infrastruktuuri ja portaali.

Julkaisun jälkeen Ethanim keskittyy tekniikoihin, joilla testiverkko julkaistaan verkossa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Samalla Ethanim etsii myös kumppaneita luomaan perustan metaveristen tulevalle ekologialle.

Lisätietoja Ethanimista:

Verkkosivusto: http://www.ethanim.network

Twitter: https://twitter.com/Ethanim_Network

Erimielisyys: https://discord.gg/Uzkat3zarz

LÄHDE Ethanim

Vastaa

Back to Top