23/07/2024
FTX jatkaa maailmanlaajuista laajentumista FTX Europen perustamisen myötä

FTX jatkaa maailmanlaajuista laajentumista FTX Europen perustamisen myötä

HERISAU, Sveitsi, 7.3.2022 /PRNewswire/ — FTX Trading Limited (”FTX”) johtava maailmanlaajuinen kryptovaluuttapörssi, ilmoitti tänään FTX Europen (”FTX Europe” tai ”Yhtiö”) perustamisesta, mikä merkitsee yhtiön maailmanlaajuisen laajentumisen seuraavaa vaihetta laajentamalla läsnäoloaan Eurooppaan ja Lähi-Itään. Yhtiö on varmistanut Kyproksen rahoitusmarkkinoiden sääntelyviranomaisen CySEC: n hyväksynnän ftx.com/eu verkkotunnuksensa kautta.

FTX Europe alkaa nyt tarjota FTX:n johtavia tuotteita ja palveluja eurooppalaisille asiakkaille lisensoidun sijoituspalveluyrityksen kautta, jolla on passitettavat lisenssit koko Euroopan talousalueella. Näiden alueiden käyttäjät voivat käydä kauppaa erilaisilla kryptovaluuttatuotteilla, jotka toimivat FTX: n alan johtavalla kaupankäyntitekniikalla ja digitaalisilla omaisuustarjouksilla.

Olemme innoissamme voidessamme käynnistää Euroopan toimintamme säännellyllä tavalla palvellaksemme paremmin maanosan sisällä olevia. Kun jatkamme kasvuamme, tarkastelemme jatkuvasti mahdollisuuksia tulla asianmukaisesti lisensoiduiksi ja säännellyiksi kaikilla markkinoille, joille tulemme. Olemme vuorovaikutuksessa eri maiden sääntelyviranomaisten kanssa eri puolilla Eurooppaa tarjotaksemme edelleen turvallisen ja turvallisen ympäristön ihmisille käydä kauppaa kryptoilla.

FTX: n toimitusjohtaja ja perustaja Sam Bankman-Fried

FTX Europen pääkonttori sijaitsee tällä hetkellä Sveitsissä, ja Kyproksella on ylimääräinen alueellinen pääkonttori. Lisäksi yhtiö käyttää merkittäviä resursseja vahvan yhteistyösuhteen kehittämiseen asianmukaisten sääntelyviranomaisten kanssa.

Olemme innoissamme voidessamme tuoda FTX: n innovatiiviset tarjoukset Euroopan markkinoille ja että CySEC hyväksyi virallisesti verkkotunnuksemme. Eurooppalaiset voivat nyt käyttää FTX: n luokkansa parasta kaupankäyntialustaa sijoittaakseen monenlaisiin kryptovaluuttajohdannaisiin säännellyn sijoituspalveluyrityksen kautta.

FTX Europen johtaja Patrick Gruhn

Kypros on sijoituspalveluyrityksille erittäin hyvämaineinen lainkäyttöalue, ja se tarjoaa säännellyille yrityksille pääsyn koko Euroopan talousalueelle (johon kuuluu Euroopan unioni ja kolme maata). Ftx:n verkkotunnuksen hyväksyminen Kyproksen CySEC:ssä johdannaispalvelujen tarjoamiseksi eurooppalaisille käyttäjille asettaa myös uuden standardin Kryptovaluuttapörsseille Euroopassa.

FTX Europe – tietoa yrityksestä

FTX Europe ja sen holdingyhtiö Sveitsissä, on Euroopan ja Lähi-Idän FTX-divisioona, kauppiaiden rakentama kryptovaluuttapörssi kauppiaille.  FTX Europen kautta Euroopan talousalueen ja Lähi-Idän käyttäjät  voivat käyttää FTX:n innovatiivisia tuotteita, kuten alan johtavia johdannaisia, optioita ja volatiliteettituotteita, tokenisoituja osakkeita ja muita palveluita ja tuotteita.

Lisätietoja FTX Europe & MENA :sta on osoitteessa: https://ftx.com/eu

One thought on “FTX jatkaa maailmanlaajuista laajentumista FTX Europen perustamisen myötä

Vastaa

Back to Top