23/07/2024
NFT Factory Oy auttaa taidemaailmaa kansainvälistymään digitaalisesti

NFT Factory Oy auttaa taidemaailmaa kansainvälistymään digitaalisesti

Yrityksen alusta, Super NFT Society (supernftsociety.com), tarjoaa digitaalisen ekosysteemin taiteilijoille ja visionäreille. NFT-sijoittajille sekä -taiteilijoille. Sen avulla he voivat tienata sekä saada työkaluja, jotka mahdollistavat taiteen muokkaamisen digitaaliseen NFT-muotoon. 

Yksinkertaisesti selitettynä NFT:t (Non-Fungible Token) ovat ikään kuin digitaalisia keräilyesineitä, joihin on ohjelmoitavissa uniikkeja ominaisuuksia, jotka varmistavat kohteen ainutlaatuisuuden. Mikä tahansa digitaalinen tai digitoitu asia voidaan tehdä NFT:ksi. NFT-markkina on vahvasti kasvava ja hyödyntää lohkoketjuteknologiaa, jolla voidaan todentaa esineen arvo ja sen omistajuus. 

Super NFT Society on virtuaalinen markkinapaikka, joka hyödyntää isoimpien kansainvälisten välittäjien alustoja NFT:iden myyntiin. NFT Factoryn alusta toimii agentuurina, jonka asiantuntijuutta hyödyntämällä markkinointi ja myynti toteutetaan mahdollisimman optimaalisesti juuri kyseiseen tilanteeseen nähden. NFT-myyntialustojen välillä on eroavaisuuksia ja valitsemalla oikeat teknologiset ratkaisut saadaan levityksestä (assumption) suurin hyöty. 

Yleisesti NFT Factory Oy tarjoaa laaja-alaista osaamista NFT-toimijoille: markkinapaikan ja NFT-agenttien tarjoaman markkinoinnin lisäksi alusta mahdollistaa minkä tahansa luomuksen myymisen, projektin rahoituksen keräämisen, isompien kokonaisuuksien osiin jakamisen sekä yhteisön rakentumisen NFT-kokoelmien ympärille. 

Suomalaiset taiteilijat sekä brändit ovat keskiössä NFT Factoryn toiminnassa. Yritys konsultoi sekä auttaa toimijoita toteuttamaan NFT-kokoelmia, jotka tulevat myyntiin kansainvälisillä markkinoilla. Ensimmäisen vuoden aikana Super NFT Society on myös lanseeraamassa oman NFT-kokoelmansa. 

NFT Factoryn missiona on edistää taiteilijoiden ja edelläkävijä yritysten liiketoimintaa tehokkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Yrityksen keskiössä on asiakas, jonka kanssa pyritään kehittämään uusia liiketoimintamalleja nopeasti kehittyville globaaleille markkinoille. 

Yrityksen taustalla on monialainen tiimi ammattilaisia. Konseptin takana on Simon Bergman, joka toimii toimitusjohtajana . Yrityksen taiteellisena johtajana ja yrityskumppanina toimii Jean Carlo Delgado ja business advisorin ominaisuudessa Joona Mäntyvaara

Kauko Röyhkän NFT – LP levy, on ensimmäinen NFT FACTORYn julkaisema projekti.

Super NFT Society toimii agentuurina ja alustan tarjoajana, Kaukon NFT myyntiin. Kauko joukkorahoittaa hänen uuden lp-levynsä Pilvet Meren Yllä. Numeroitua levyä tullaan myymään 300 kappaletta. NFT-osakkuuden ostaminen oikeuttaa sisänpääsyn Kaukon Facebook-ryhmään. Ainoastaan levyn osakkuuden ostajat pääsevät kurkkamaan sinne.

Paljon muutakun on luvassa, mutta asiasta tiedotetaan vähitellen, kunhan ensin nähdään miten tämä NFT-homma alkaa toimia” Kauko kertoo.

Yksinkertaisesti selitettynä: NFT:t (Non-Fungible Token) ovat digitaalisia keräilyesineitä, joihin on ohjelmoitavissa uniikkeja ominaisuuksia. Ne varmistavat kohteen ainutlaatuisuuden. Mikä tahansa digitaalinen tai digitoitu kohde voidaan tehdä NFT:ksi. NFT-markkina on vahvasti kasvava ala ja se hyödyntää lohkoketjuteknologiaa, jolla voidaan todentaa esineen arvo ja sen omistajuus.

One thought on “NFT Factory Oy auttaa taidemaailmaa kansainvälistymään digitaalisesti

Vastaa

Back to Top