14/06/2024
Joka kolmas amerikkalainen nainen on ostamassa kryptovaluuttaa 2022

Joka kolmas amerikkalainen nainen on ostamassa kryptovaluuttaa 2022

Kryptorahoituspalveluyritys BlockFi julkaisi tänään kolmannen painoksen Real Talk -tutkimuksesta, neljännesvuosittaisen sarjan, joka keskittyi ymmärtämään kuluttajien muuttuvia tunteita kryptoja, sijoittamista ja muita siihen liittyviä aiheita kohtaan. Real Talk: Women x Crypto 2.0 kysyi naisamerikkalaisilta heidän nykyisistä motiiveistaan, käyttäytymisestään ja asennoistaan kryptosijoittamisen, taloudellisen hyvinvoinnin ja uratoiveiden ympärillä. Tutkimuksessa seurataan muuttuvia asenteita syyskuussa 2021 julkaistun ensimmäisen Real Talk: Women x Crypto –tutkimuksen jälkeen odottamattomilla tuloksilla.

Suurin osa naispuolisista krypto-omistajista ostaa lisää vaikka laajempi kryptotuotteiden käyttöönotto on edelleen vähäistä.

Vaikka vuonna 2022 on jo nähty kohtuullinen osuus markkinoiden volatiliteetista, naisten usko kryptojen pitkän aikavälin sijoitustulokseen on edelleen korkea.  BlockFin kyselyssä havaittiin seuraavat seikat:

 • 24% naisista ilmoittaa omistavan kryptoja. Näistä 70% on kiinnipitäjiä, jotka ovat ostaneet, mutta eivät ole koskaan myyneet (verrattuna 55%: iin koko markkinoilla).
 • Lähes 45% naisista ilmoitti tietävänsä, miten kryptoja ostetaan. Tämä on lähes 2x määrä naisia (23%) jotka ilmoittivat tietävänsä kuinka ostaa kryptoja kuusi kuukautta aiemmin.
 • Mitä naiset ostavat eniten? Bitcoin (71%), Dogecoin (42%) ja Ethereum (18%).
 • Jopa niiden joukossa, jotka omistavat kryptoja, 75% on vain vaihtanut kauppaa, mikä tarkoittaa, että he eivät ole vielä hyödyntäneet koko ekosysteemiä ansaitsemalla korkoja ja palkintoja tai osallistumalla kaivostoimintaan tai panostamalla.
 • Suurempi kryptojen käyttöönotto on minimaalista, sillä yksi kymmenestä ilmoittaa käyttävän kryptokorkotiliä ja yksi 20: stä on ostanut NFT: t tai osallistunut kryptojen kaivostoimintaan.

Naiset pitävät kryptoja keinona saavuttaa taloudellisia tavoitteita, mutta koulutusvaje on edelleen olemassa.

Naisten kryptoputeliaisuus muuttuu yhä enemmän käytännön aikeiksi ja investoinniksi, vaikka skeptisyys on edelleen. Tutkimus paljasti seuraavat seikat, koska se liittyy kryptoihin ja laajempaan taloudelliseen hyvinvointiin:

 • Kyselyyn vastanneista naisista 92 prosenttia on kuullut kryptovaluutoista, ja lähes joka neljäs (24 %) omistaa jo osan. Toisaalta 80% pitää kryptoja edelleen hämmentävänä, ja 72% kokee, että se on liian riskialtista sijoittaa.
 • Lähes joka kolmas kyselyyn vastannut nainen suunnittelee krypton ostamista vuonna 2022. 60% vastaajista sanoo aikovansa ostaa kryptoja seuraavan kolmen kuukauden aikana.
 • Joka viides kyselyyn vastanneista naisista uskoo, että kryptovaluutat voi auttaa heitä saavuttamaan taloudelliset tavoitteensa, sekä suuret että pienet – yleisimmin rahoittamaan lomaa, eläkkeelle ajoissa tai ostamaan kodin.
 • Bitcoinia (14%) pidetään verrattain kultaan tai hopeaan (16%) ja yksittäisiin osakkeisiin (13%) parhaana pitkäaikaisena sijoituksena, vaikka kiinteistöjä pidetään ylivoimaisesti parhaana (41%). Vain 4% uskoo, että NFT: t ovat paras pitkäaikainen sijoitus.

Tulevaisuuden teollisuus: Naisten kiinnostus kryptoihin ulottuu sijoittamisen lisäksi uraan.

Kun kryptoihin liittyvät työpaikkailmoitukset ovat noussttaneet lähes 400% pelkästään viime vuonna, BlockFi kysyi naisilta heidän kiinnostuksestaan työskennellä kryptojen parissa, ja siitä, miten he etsivät tällä hetkellä uusia mahdollisuuksia.  Näin he sanoivat:

 • Joidenkin suosituimpien alojen luettelosta yksi kymmenestä kyselyyn vastanneista naisista uskoo, että kryptot on lupaavin ura-ala. Tämä on kaksinkertainen määrä vastaajia, jotka sanoivat fintech.
 • 15% kyselyyn vastanneista naisista on kiinnostunut kryptourasta, ja yksi kymmenestä aikoo hakea roolia kryptovaluutan tai lohkoketjukeskeisessä yrityksessä seuraavan vuoden aikana.
 • Lähes puolet (49 %) vastaajista käyttää ystäviään ja perhettään työmahdollisuuksien löytämiseen – enemmän kuin työpaikkataulut, ammatillinen verkostoituminen, LinkedIn ja Twitter.

Ei ole parempaa tapaa oppia jotain uutta kuin tekemällä – varsinkin kun sukeltaa näennäisesti monimutkaiseen kryptomaailmaan. On erittäin jännittävää tietää, että naiset ovat yhä tietoisempia kryptovaluutan omistamisen eduista ja ilmaisevat kiinnostuksensa työskennellä salausalalla. Nyt meidän vastuullamme on jatkaa koulutuskuilun kaventamista ja tarjota mahdollisimman monta ramppia, jotta naiset voivat helposti altistua kryptomarkkinoille ja tutustua enemmän kryptoihin.

Flori Marquez, BlockFin perustaja ja toiminnan johtaja

Tulevaisuutta kohti toivon, että kryptovaluutoista tulee olennainen osa kaikkien taloudellista hyvinvointisuunnitelmaa. Vielä enemmän odotan näkeväni, että useammat naiset pitävät kryptoja seuraavana pysähdyksenä uramatkallaan.

Metodologia

Tutkimuksen toteutti kolmas naisten sijoitusmalleja arvioiva sarja 28.1.2022. Tutkimukseen osallistui 1 031 naista, jotka tunnistivat 18–65-vuotiaita amerikkalaisia.

Tietoja Real Talkista

BlockFi Real Talk on neljännesvuosittainen tutkimussarja, joka keskittyy ymmärtämään kuluttajien muuttuvia tunteita salausta, sijoittamista ja muita aiheeseen liittyviä aiheita kohtaan. Tavoitteenamme on, että tiedot herättävät kryptoja, ”todellisia puheita” keskusteluja kryptoista, alan nykytilasta ja siitä, mihin se on menossa valtavirran käyttöönoton kannalta. Lue: Real Talk: Women x Crypto ja Real Talk: Happy HODLdays.

Tietoja BlockFi:stä

BlockFi on uusi rahoituspalveluyritys. Zac Princen ja Flori Marquezin vuonna 2017 perustama BlockFi rakentaa siltaa kryptovaluuttojen ja perinteisten rahoitus- ja varallisuudenhoitotuotteiden välille edistääkseen digitaalisten varojen ekosysteemiä yksittäisille ja institutionaalisille sijoittajille.

Vastuuvapauslauseke: Mitään tämän tiedotteen sisältämää ei tule tulkita tarjoukseksi ostaa tai tarjota tai suositellä hankkia tai luovuttaa mitään arvopaperia, hyödykettä, sijoitusta tai ryhtyä mihinkään muuhun liiketoimeen.  Tässä tiedotteessa annettuja tietoja ei ole tarkoitettu levitettäväksi kenellekään henkilölle tai yhteisölle missään lainkäyttöalueella tai maassa, jossa tällainen levittäminen tai käyttö olisi lain tai asetuksen vastaista. Tätä tiedotetta ei ole suunnattu kenellekään lainkäyttöalueella, jossa ilmoituksen julkaiseminen tai saatavuus on kielletty kyseisen henkilön kansalaisuuden, asuinpaikan tai muun vuoksi.

SOURCE BlockFi

Vastaa

Back to Top