14/06/2024
Solajump – ensimmäinen NFT-peli jossa pelaamalla voi ansaita

Solajump – ensimmäinen NFT-peli jossa pelaamalla voi ansaita

Solajump, maailman ensimmäinen Solana-lohkoketjuun perustuva lyhytpeli, on innoissaan voidessaan tuoda takaisin klassisten lyhyiden pelien hauskanpidon. Kokeshi Academy Nerd 148 Studiosin kehittämä se käyttää NFT-rahakkeita mullistamaan lyhyen pelaamisen maailman play-to-win-mallillaan.

Lyhyet pelit ovat hauskoja, helppoja pelata ja helppoja päästä. Pongin, Tetriksen, Arkanoidin, Pac-Manin ja muiden suurten hittien keksineet pelisuunnittelijat joutuivat kuitenkin tyytymään tietokoneiden rajalliseen tehoon aiemmin. Laskentateho ei ole enää pelaajien ongelma, mikä avaa ovet rikkaampaan ja kiinnostavampaan kokemukseen.

Visuaalisesti houkutteleva ja hauska pelata, Solajump hyödyntää Doodle Jumpin keskeisiä periaatteita. Pelaajan tavoitteena on hypätä yhä korkeammalle pomppimalla 2D-tilaan satunnaisesti sijoitetuilta alustoilta. Mitä pidemmälle edistyt, sitä harvinaisempi alustat ovat, ja siksi sitä suurempi on pelin riski.

Solajumpin avulla pelaajan tarkoituksena ei ole vain saavuttaa korkeinta pistettä, vaan myös voittaa. Pelaajat voivat käyttää peliä omistamalla Solajumper NFT: n, jonka avulla he voivat kilpailla turnauksissa, jotka tarjoavat merkittäviä palkintoja voittajille.

10 000 algoritmisesti luodun Solajumper NFT:n ensimmäinen lyöminen tapahtuu joulukuusta 2021 alkaen. Osallistuakseen pelaajien on saatava yksi 10 000 Solajumper NFT: stä, joista kukin on hinnoiteltu 1 SOL: lla joulukuun aikana.

NFT: n omistaminen oikeuttaa pelaajat moniin etuihin ja bonuksiin, kuten 10 mahdollisuuteen saavuttaa ensimmäinen paikka Genesis-turnauksessa. Loppujen lopuksi pelaajat, joilla on parhaat pisteet, voittavat viisinumeroisia palkintoja, ja lopullinen voittaja pussittaa yli 30 000 dollaria. Genesis-turnauksen jälkeen pelaajat voivat halutessaan vaihtaa NFT: n jälkimarkkinoilla tai pitää sen ja osallistua kuukausittaisiin turnauksiin.

”SOLAJUMP on tulosta kahden studion, NERD148:n ja KOKESHI ACADEMY:n, välisestä kumppanuudesta. Ajatuksena on tarjota DeFi-ekosysteemille uusia työkaluja NFT: lle ja ansaita. Solajump on NFT:hen liittyvien mini arcade-pelien aikakauden alku”, sanoo SolaJumpin toimitusjohtaja Jeff Meguir.

Kuukausittaiset turnaukset alkavat tammikuusta 2022, jolloin parhaat pelaajat jakavat 100 SOL:n arvoisen palkintopotin. Kokeshi Academy Studios julkaisee helmikuussa 2022 ”Jump Coinin”, jotta pelaajat voivat tehdä vetoa yksityisissä turnauksissa ja maaliskuussa 2022 käynnistyvässä PVP-tilassa. Tämä antaa pelaajille mahdollisuuden voittaa NFT: t, Jump Coins ja monet muut palkinnot voittamalla suoran vastustajansa pisteet.

Kehittäjien mukaan 20 % lyönnin aikana kerätyistä varoista menee ”Genesis-turnauksen” palkintopottiin. Summa lisätään nykyiseen vuoden 2000 sol-palkintopottiin. Lisäksi 20% lyönnistä jaetaan kaikkiin vuoden aikana järjestettäviin kuukausittaisiin turnauksiin. Palkintopotin laajentamiseksi järjestetään vuosittain uusia turnauksia ja NFT-rahapajoja.

Kokeshi Academy Studios valmistautuu myös käynnistämään Solana-pohjaisen arcade-pelihautomon vuoden 2022 toisella puoliskolla.

Tietoja Solajumpista

Kokeshi Academyn ja NERD 148 Studiosin kehittämä Solajump on hauska ja yksinkertainen play-to-win NFT-peli Solana-lohkoketjussa. Sen tavoitteena on elvyttää lyhyt pelitrendi ja antaa pelaajille mahdollisuus paitsi saavuttaa korkeimmat pisteet myös voittaa.

Kryptovaluutoista, NFT-markkinoista ja näiden uutisista sinulle kertoo sivustomme: https://www.kryptoraha.info – lisäksi meillä on tarjolla myös humoristinen kryptovaluuttapeli, jolla voit testata oman kryptovaluuttatietämyksesi pelillisin tavoin.

Seuraamme mielenkiinnolla niitä suuntia, mitä pelaaminen ottaa kryptojen ja lohkoketjujen maailmassa.

11 thoughts on “Solajump – ensimmäinen NFT-peli jossa pelaamalla voi ansaita

Vastaa

Back to Top