14/06/2024
Saitaman oma ekosysteemi tarkistettu CertiKin toimesta hakkereiden kestäväksi Saitama Logo - saitamatoken.com

Saitaman oma ekosysteemi tarkistettu CertiKin toimesta hakkereiden kestäväksi

Saitama Logo – saitamatoken.com

Saitama, yksi nopeimmin kasvavista kryptovaluutta- ja yhteisöpohjaisista alustoista, ilmoitti, että sen SaitaMask-ekosysteemi on läpäissyt tarkastuksen ja sen on sertifioinut CertiK – yksi luotetuimmista lohkoketjuturvallisuuden tilintarkastusyrityksistä, joka käyttää luokkansa parasta tekoälyteknologiaa lohkoketjuprotokollien ja älykkäiden sopimusten suojaamiseen ja seurantaan. CertiK on hajautettu todistemoottori, joka matemaattisesti varmistaa, että lohkoketjuekosysteemit ovat kriittisiä ongelmattomia ja hakkereita kestäviä.

Vain ensimmäisten kuuden kuukauden aikana Saitamalla on jo ja arvioitu olevan 300 000 rahakkeen haltijaa, joiden täysin markkina-arvo on 4 miljardia dollaria.  Auditoinnin kautta Saitama odottaa kasvavansa nopeammin, koska CertiK helpottaa lisävaihtojen hakemista ja listaamista, mikä helpottaa rahakkeen tulevaisuuden odotuksia. 

CertiKin suorittama tarkastus on tärkeä askel Saitaman kasvussa yhteisölähtöisenä alustana, joka edistää taloudellista hyvinvointia antamalla kaikenikäisille ja -kulttuureille mahdollisuuden hallita rahojaan ja luoda omia varallisuusmahdollisuuksiaan

Saitaman CTO Max Hernandez

Mobiilikäyttäjille

SaitaMask on älykäs lompakko, jonka avulla minkä tahansa tason sijoittajat voivat hallita kryptojaan toimimalla yhden luukun myymälänä, jossa käyttäjät voivat yhdistää valitsemansa maksujärjestelmän ja pystyä ostamaan, myymään, siirtämään, ja tekemään mitä tahansa kolikkoa poistumatta mobiilisovelluksesta. SaitaMask-sivuston kehittyessä Saitama  visioi sen toimivan keskuksena, joka yhdistää käyttäjät useisiin työkaluihin, jotka auttavat heitä analysoimaan ja tekemään sijoitusvalintoja, sekä Edutainment-alustana, joka on suunniteltu rahoituksen ja sijoittamisen oppimisvälineeksi. SaitaMaskin odotetaan olevan ladattavissa sovelluskaupoista tammikuun alussa.  

Saitaman toimitusjohtaja Russell Armand lisäsi:

Sertifiointi osoittaa, että  Saitaman  lohkoketjuteknologia on hakkerikestävä ja siinä ei ole suuria tai kriittisiä vikoja, mikä antaa entistä suuremman luottamuksen suurempiin pörsseihin, olemassa oleviin kolikoiden haltijoihin ja mahdollisiin uusiin ostoihin, mikä lisäsi luottamusta  Saitamaan ja sen jatkuvaan kasvuun.

Saitama-tunnuksella on oikeudenmukainen lanseeraus Ethereum (ERC-20) -verkossa  31.5.2021. Se on väline liiketoimille ja rahajärjestelmille yksin, älykkäällä koodauksella, joka hyödyttää haltijoita palkinnoilla suojaamaan suurilta lompakon haltijoilta (valailta) yrittämästä manipuloida hintaa heidän edukseen tai pudottamasta tunnuksen myymällä.

Tietoja Saitamasta:

Saitama on nopeasti kasvava kryptovaluutta ja yhteisölähtöinen alusta, jonka tehtävänä on edistää taloudellista hyvinvointia antamalla kaikenikäisille ja -kulttuureille mahdollisuuden hallita rahojaan ja luoda omia varallisuusmahdollisuuksiaan. $SAITAMA on rakennettu Ethereum-lohkoketjuun (ERC-20) älykkäällä koodilla, joka tekee sijoittamisesta turvallisen ja hyödyllisen säilyttämisen. Saitama uskoo, että avoimuus on keskeinen tekijä sen hankkeen onnistumisen ja pitkäikäisyyden kannalta, ja siksi se on sitoutunut useisiin toimenpiteisiin, joiden tarkoituksena on tehdä Saitamasta alt-crypto-markkinoiden läpinäkyvin projekti. Lisätietoja:  Saitamatoken.com.

Mitä uutta ajatuksia tulevaisuuteen?

Monesti sitä etsii kaikkea kivaa uutta mielenkiintoista, mutta toisaalta myös tutut vanhat asiat voivat myös kiinnostaa – kuten sarjakuvat ja varsinkin piirroshahmot ja niiden esiintyminen kaikessa mahdollisessa – sitä käsitellään englanniksi ComicStyle sivustolla. Ja sarjakuvistahan voi sitten jatkaa suoraan koruihin ja niiden maailmoihin korutaivas-sivuston antimien kautta esimerkiksi opiskelemalla lisää platina aiheesta…. ja sittenhän kaiken seikkailun jälkeen voisi vaikka tilata julisteen omasta kuvasta….. tai kaverin kuvasta, vaikka joululahjaksi vai olisiko ajankohtaisemme lahja esimerkiksi Goretex– takki?. Ja aikuisille sitten yksinäistä iltaa ajatellen seksitarina luettavaksi.

Popverket.se kertoo naapurimaa Ruotsin pop-musiikin kuulumisista ruotsiksi – jos vaikka sattuisit haluamaan testata, miten se kouluruotsi riittää uutisten lukemiseen. Ja kun pop-kulttuurista puhutaan niin ei voi unohtaa jälleen syyskussa alkavaa Suomen Big Brotheria, viime vuoden Big Brother 2021 oli tietynlainen, mutta nyt BB 2022 on aivan jotain uutta.

Koska viimeksi olet käynyt Vihdissä, kenties jopa autokaupoilla? Me suosittelemme Vihdin Veikkoinkorvesta löytyvää Vihdin Autotaloa. Vihdin Autotalo on perheyritys, joka jatkaa eteenpäin kasvaen vuosivuodelta sekä automerkkiensä, että palveluvalikoimansa kautta. Vastaavasti Vihdin naapurista Lohjalta löytyy useampikin kauppa-alue, jotka ovat kehittymässä: aivan moottoritienkupeessa oleva Lempolan kauppapuisto ja Inkoon ja Hankoon suunnalla oleva Tynninharjun kauppa-alue.

Oletko muuten koiraihmisiä? Tiedätkö, mikä on vesihäntä? Vinkki: se liittyy koiriin ja kesään.

Tunnetko tai tiedätkö Suomen puolustusministerin? Millainen henkilö on Antti Kaikkonen.

Tulevaisuuteen pitää suhtautua aina vakavasti, joten myös taloudensuunnitelmat on hyviä pitää ajantasalla, ja jos olet kiinnostunut valuuttakaupasta niin dollarin kurssi ennuste kannattaa tarkistaa kaikessa valuuttakaupassa, sillä se vaikuttaa niin laajalti. Vai olisiko enemmänkin mielenkiintoa kryptovaluuttaan sijoittamisen mahdollisuuksien kautta? Mutta vanhakunnon osakesijoittaminen ja osakesäästäminen ovat myös hyviä opettelemisen kohteita, kun miettii omaan tulevaisuuden sijoitusportfoliota. Sitten kun sitä rahaa on säästössä niin ne halvat matkat eivät ole enää ainoita vaihtoehtoja omille lomamatkoille.

Vastaa

Back to Top