23/07/2024
TOP5 Solana peliä joita kannattaa seurata

TOP5 Solana peliä joita kannattaa seurata

Solana on vienyt DeFi-tilan myrskyllä, mutta myös lohkoketjussa pelaaminen lämpenee

Lohkoketjupelaamisesta on tulossa jatkuvasti yksi salausmaailman suurimmista aloista, ja Solana-pelit ovat nopeasti saamassa vauhtia. Kun play-to-earn-liike löytää jalansijansa kaikissa lohkoketjuissa, Solana isännöi tulevaisuudessa laajaa valikoimaa peli-dappeja.

Vaikka Solana on vielä lapsenkengissä pelien suhteen, se tarjoaa vertaansa vailla olevien tapahtumien käsittelynopeudet. Tämä on edellytys transaktiopainotteisten pelien kehittämiselle, joka sisältää DeFi-elementtejä helposti.

Top 5 Solana -peliä

Alla oleva luettelo tarjoaa pienen käsityksen viidestä kuumimmasta, tulevasta Solana-pohjaisesta peli-dappista. Vaikuttavan grafiikan ja mukaansatempaavan pelattavuuden ansiosta nämä projektit voivat pian houkutella tuhansia play-to-earn-harrastajia joka kuukausi.

Genopets

Genopets esittelee pelitilaan mullistavan konseptin siirtymiseen ansaittavan mekaniikan muodossa. Genopets tuo pelin ansaitakseen aivan uudelle tasolle, ja se käyttää Solanan nopeaa käsittelyä seuratakseen aktiivisuutta puettavista kuntovarusteista ja muuntaakseen sen pelinsisäiseksi kokemuspisteeksi.

Genopets luottaa Solana-pohjaisiin NFT:hen, jotta pelaajat voivat taistella toisiaan vastaan erilaisissa minipelitiloissa. Voittotaistelut tuovat peliin play-to-earn-mekaniikkaa. Toisaalta toiminta todellisessa maailmassa tuo pelaajille XP-pisteitä, jotka auttavat heitä päivittämään ja kasvattamaan lemmikkinsä, mikä tekee heistä kilpailukykyisempiä taistelussa.

Genopets on innovatiivinen lähestymistapa ja mukaansatempaava muotoilu, ja se on yksi odotetuimmista Solana-peleistä tällä hetkellä.

Star Atlas

Star Atlas on luultavasti Solanan hypetetyin peli-dapp tällä hetkellä. Avaruusaiheisessa strategiapelissä yhdistyvät Unreal Engine -grafiikka Solana-lohkoketjun vertaansa vailla olevilla ominaisuuksilla, jotta saat mukaansatempaavan pelikokemuksen.

Star Atlasin avulla pelaajat voivat omistaa ja luoda kokonaisia kaupunkeja ja alueita avaruudessa. Osta taistelulaivaNFT:iä ja tutustu Star Atlas -universumiin eri matkatiloissa. Valitse ryhmäsi, mutta ole varovainen, tämä on pysyvä valinta.

Star Atlas tuo kaikki fantasiamaailman elementit toimintaan ja tarjoaa yhden visuaalisesti houkuttelevimmista lohkoketjupelikokemuksista. Yhdessä strategia- ja päätöspohjaiseen pelaamiseen keskittyvän Star Atlasin kanssa on tulossa Solanan avaruuspeli.

Aurory

Aurory on ansaittava roolipeli, jossa pelaajat saavat mahdollisuuden matkustaa Antikin ja Cryptosin maailmoissa, kahdella eri alueella ja biomeissa. Siellä pelaajat tapaavat laajan valikoiman maagisia olentoja, joita he voivat saada kiinni ja käydä kauppaa. Solanalla toimivat NFT:t edustavat kaikkia Aurory-lemmikkejä ja yliluonnollisia olentoja.

Aurory play-to-earn-mekaniikka keskittyy alustan alkuperäisen tunnuksen AURY: n ympärille. Pelaajat ansaitsevat palkintoja AURY: ssä voittamalla sekä PvE- että PvP-pelitiloissa. Alusta tarjoaa myös passiivisen tulomahdollisuuden AURY-panostusten kautta. Tulevaisuudessa tunnus toimii myös hallintotunnuksena, jonka avulla haltijat voivat äänestää tärkeistä pelinkehityspäätöksistä.

Yli 150 000 samanaikaista mintersiä, Aurorian NFT myynti oli yksi Solanan odotetuimmista NFT-myynneistä. Söpön animoidun grafiikan ja houkuttelevan muotoilun ansiosta Aurory tarjoaa pelaajille mahdollisuuden upottaa itsensä taikuuden ja lumouksen maailmaan.

Decimated

Hävitetty on kolmannen persoonan selviytymisroolipeli, jossa pelaajat päättävät pelata ihmisinä tai kyborgeina. Pelaajat päättävät taistella tai liittoutua muiden pelaajien kanssa, ryöstää ryöstöä, kuljettaa rahtia tai VIP-jäseniä eri paikkoihin, kerätä laillisia tai laittomia resursseja ja käydä kauppaa niillä. Lisäksi pelaajat voivat metsästää legendaarisia olentoja, kaapata alueita ja rakentaa turvallisia taloja jengilleen.

Lohkoketjupohjaisena pelinä kaikki decimated-pelin varat ja kohteet ovat ei-korvattavissa olevia rahakkeita. Lisäksi pelaajat voivat pelata PvP- tai PvE-tiloissa pelastamalla resursseja, teknologiaa ja digitaalista valuuttaa, korjaamalla ajoneuvoja, rakentamalla tukikohtia, linnoittamalla turvakoteja, keräämällä palkkioita, väijyttämällä, ryöstelyllä tai käymällä kauppaa vihamielisessä, post-apokalyptisessä ympäristössä.

Decimated on myös päättänyt tehdä yhteistyötä Unreal Enginen kanssa tuodakseen mahdollisimman mukaansatempaavan grafiikan. Solanan tukeman prosessointin ja yksityiskohtaisen grafiikan ansiosta Decimated kilpailee Star Atlasin kanssa parhaasta mukaansatempaavasta kokemuksesta Solana-peleissä.

Cryowar

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on mobiilipeli Cryowar. Tämä toimintaroolipeli rikkoo rajoja tuomalla lohkoketjuteknologian älypuhelinten käyttäjien käsiin ympäri maailmaa. Vaikuttavasti Cryowar yhdistää perinteisen pelikokemuksen lohkoketjumaailman parhaisiin käytäntöihin. Alusta tukee DAO-äänestystä, esittelee ei-korvattavissa olevia pelin omaisuuksia ja DeFi-mekaniikkaa.

Lyhyillä, vauhdikkaalla pelaaja-pelaaja-taistelulla Cryowar antaa pelaajille mahdollisuuden suorittaa tehtäviä matkalla. Peli tarjoaa erittäin nopeatempoisen pelaamisen, jonka avulla pelaajat voivat lopettaa taistelut enintään kolmessa minuutissa.

Cryowar on edelläkävijä lohkoketjupohjaisessa mobiilipelaamisessa ja tekee yhteistyötä Solanan ja Unreal Enginen kanssa luodakseen kiehtovan pelikokemuksen.

Solana-pelaaminen on tullut jäädäkseen

Solana on yksi nopeimmin kasvavista lohkoketjuekosysteemeistä tällä hetkellä. Kaikilla rintamalla kehittyvä protokolla tarjoaa onnistuneita NFT-kokoelmia, erilaisia DeFi-ratkaisuja ja tietysti lukuisia pelialustoja.

Vastaa

Back to Top