23/07/2024
Meneekö Ethereum katon läpi?

Meneekö Ethereum katon läpi?

Toiseksi pääomitetuin kryptovaluutta on jatkanut hintatietojen rikkomista. Analyytikot kuitenkin vihjaavat, että tämä on ethereumille vasta alkua, ja saatamme nähdä paljon vahvemman rallin lähitulevaisuudessa!   

Mistä tämä ralli tulee?

Ethereum kasvoi yli 60% alle kuukaudessa. Kolikon hinnannousu johtuu Ethereum-majakkaketjun äskettäisestä Altair-päivityksestä, joka on osa protokollan siirtymistä Ethereum 2.0:aan ja panostodistusmekanismia. Lisäksi yli 8 miljoonaa ETH:tä on poistettu liikkeestä ja ne on osaotettu Eth2-sopimukseen. 

Ethereum Rally -odotukset

Monet kauppiaat odottavat toista taukoa, impulsiivisen aallon vieden hinnan 6 000-6 500 dollariin hyvin pian. Me Cryptohopperilla ennustimme tiedotteessamme vuoden 2020 lopussa, että Ethereum yltää huipussaan noin 6 600 dollariin. Vaikka se näytti tuolloin suurelta määrältä (koska ETH oli noin 500 dollaria), saatamme jopa ylittää tämän ennusteen, jos näemme vahvan härkäjuoksun. Optimistisin rallitavoite tulee Matthew Hylandilta, joka väittää, että Ethereum voisi nousta 14 000 dollariin seuraavan kahden tai kolmen kuukauden aikana. Vaikka tämä vaikuttaa tällä hetkellä venyvältä, kun otetaan huomioon Ethereumin vuoden 2017 lopussa kokemat räjähdysmäiset kasvut, kaikki näyttää mahdolliselta. Olemme jo ennustaneet tammikuun alkuviikosta useimpien kryptovaluuttojen huipun, eikä Ethereum ole poikkeus. 


Katse eteenpäin –  Vaikka analyytikot eivät ole samalla sivulla ethereumin hinnan suhteen, he kaikki voivat olla samaa mieltä yhdestä asiasta. Vahva ralli on tulossa, ja se on tulossa pian.

One thought on “Meneekö Ethereum katon läpi?

Vastaa

Back to Top