14/06/2024
Dash 2 Trade- ennakkomyynti vahvisti juuri ensimmäisen CEX-listauksensa – 500,000 dollaria kerätty 24 tunnissa

Dash 2 Trade- ennakkomyynti vahvisti juuri ensimmäisen CEX-listauksensa – 500,000 dollaria kerätty 24 tunnissa

Dash 2 Trade – eli kiire tekemään kauppaa.

Dash 2 Trade on ilmoittanut, että LBANK Exchange on ensimmäinen CEX, joka listaa D2T-tokeninsa, koska se myös vahvistaa, että sen ennakkomyynti on kerännyt yli 4 miljoonaa dollaria. Nämä virstanpylväät tulevat alle kaksi viikkoa sen jälkeen, kun se aloitti julkisen token-myyntinsä, mikä on houkutellut yhä enemmän sijoittajia, jotka ovat kiinnostuneita sen kaupankäyntitietoalustasta.

Dash 2 Traden ja LBANK Exchangen välinen kauppa tarkoittaa, että D2T listautuu keskitettyyn pörssiin sen ennakkomyynnin päätyttyä, joka on tällä hetkellä toisessa yhdeksästä suunnitellusta vaiheesta. Tämän odotetaan tapahtuvan vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä, kun Dash 2 Traden innovatiivinen kojelauta ja älykkyysalusta lanseerataan.

Hongkongissa sijaitseva LBANK Exchange on ollut yksi ensimmäisistä suurista CEXeistä tänä vuonna, joka on listannut lukuisia lupaavia uusia altcoineja, kuten Battle Infinity (IBAT), Lucky Block (LBLOCK) ja Tamadoge (TAMA). Tämä sisältää nyt Dash 2 Traden (D2T), joka aloitti ennakkomyyntinsä vasta alle pari viikkoa sitten.

Huolimatta siitä, että token-myynti alkoi aivan äskettäin, se on onnistunut houkuttelemaan jo 4.1 miljoonan dollarin rahoituksen. Kun se saavuttaa 5 166 000 dollaria, se siirtyy kolmanteen vaiheeseen, jolloin D2T:n myyntihinta nousee 0,05 USDT:stä 0,0513 USDT:iin.

Kun se saavuttaa yhdeksännen ja viimeisen vaiheen, sen hinta on noussut 0,0662 USDT: iin. Tämä tarkoittaa, että sijoittajat, jotka tulivat aikaisin ja ostivat ensimmäisen vaiheen aikana (kun D2T: n hinta oli 0,0476 USDT), ovat tehneet 39%: n voiton myynnin loppuun mennessä, vaikka kolikon listaus LBANK: ssa voi tuoda lisää nousuja.

Dash 2 Trade -ennakkomyyntiin osallistuminen on riittävän yksinkertaista, mikä vaatii kiinnostuneita sijoittajia suuntaamaan dash2trade.com ja yhdistämään MetaMask- tai Wallet Connect -kryptovaluuttalompakkonsa. Sieltä he voivat ostaa D2T:tä joko Ethereumilla (ETH) tai Tetherillä (USDT).

Dash 2 Traden perustekijät ovat jo tehneet siitä houkuttelevan varhaisille sijoittajille. Sen alusta tarjoaa erilaisia työkaluja, jotka tekevät kauppiaille kaikilla taito- / kokemustasoilla parempia sijoituspäätöksiä.

Tällaisia työkaluja ovat seuraavat:

  • Kaupankäyntisignaalit, jotka korostavat hyviä osto- ja myyntimahdollisuuksia
  • Sosiaalisen asenteen mittarit, jotka auttavat tunnistamaan trendikkäitä kryptovaluuttoja
  • Strategian rakentaminen ja sosiaalisen kaupankäynnin välineet, joiden avulla käyttäjät voivat ottaa käyttöön uusia, tehokkaampia kaupankäyntiperiaatteita
  • Pääsy kryptovaluuttojen ennakkomyyntiin ja uusiin kolikkolistaushälytyksiin, jotka auttavat kauppiaita pysymään markkinoiden edellä

Pääsy tällaisiin ominaisuuksiin pyörii Dash 2 Traden tilausjärjestelmän ympärillä, joka tarjoaa käyttäjille erilaisia työkaluja ja resursseja riippuen siitä, kumman kahdesta päätasosta he valitsevat. Siitä huolimatta on myös ilmainen käyttövaihtoehto, joka rajoittaa käytettävissä olevien ominaisuuksien määrää, mutta tarjoaa silti uteliaille esimakua siitä, mitä he voivat odottaa päätarjouksilta.

400 D2T kuukaudessa Starter Tier tarjoaa pääsyn sosiaalisiin kanaviin, automatisoituihin kaupankäyntityökaluihin, strategianrakennustyökaluihin ja paljon muuta. Samaan aikaan Premium-taso (1,000 D2T kuukaudessa) sisältää täyden valikoiman ominaisuuksia, jotka kattavat ketjun tiedot, valaslompakkohälytykset ja ammattitason markkinaindikaattorit.

Sijoittajien kannalta tämä merkintämalli tarkoittaa, että D2T: llä on suuri käyttötapaus heti. Kolikosta tulee sitä arvokkaampi, mitä suositumpi Dash 2 Trade tulee, minkä pitäisi tarkoittaa, että sen arvo nousee tasaisesti, mitä auttaa se, että D2T: llä on kiinteä miljardin enimmäistarjonta.

Dash 2 Traden on kehittänyt tiimi Learn2Trade, ennalta perustettu forex-signaalien tarjoaja, jolla on jo yli 70,000 XNUMX aktiivisen jäsenen yhteisö. Kun otetaan huomioon tällainen kokemus kukoistavan yhteisön kasvattamisesta, on selvää, että Dash 2 Trade nauttii samalla tavalla kukoistavasta ekosysteemistä.

Tässä suhteessa on tärkeää korostaa, että Dash 2 Trade on jo saanut hieman alle 40,000 seuraajaa Twitterissä. Rohkaisevaa tässä on se, että alusta on vasta matkansa alussa, ja lisää seuraajia on todennäköisesti tulossa sekä enemmän CEX-listauksia.

Sähköautoilun tulevaisuus

Miltä näyttää autoilun tulevaisuus, onko se sähköauto, joka on ratkaisu, vain onko autotehtaiden tuotepajoissa ja ajatushautomoissa tulossa jo parempikin vaihtoehto? Vuosi 2022 toi energiakriisin, minkä kautta sähkönkulutus on päässyt tapetille, mutta vaikuttaako se sähköautojen tulevien vuosien myyntiin, vai onko tämä reitti ”kiveen hakattu” autoilun tulevaisuudeksi? Ja jos mietitään autojen tulevaisuutta ihan autojen ulkonäön suhteen, niin Mazda CX 60 on aikalailla samannäköinen kuin Volvot, Toyotat, Suzukit…..

Sähkönhinta ja tuleva talvi

Jos syksy on ollut kotitalouksille haastavaa aikaa, niin sähkönhinta tulee tulevinakin kuukausina heittämään oman varjonsa niin kotitalouksille kuin yrityksille. Ajankohtaiset kysymykset liittyvät niin yleisesti sähkönkulutukseen, energiaremontteihin, kuin tulevaisuuden arkeemme. Aiommeko löytää tapoja käyttää vähemmän energiaa arjessamme, ja sitä kautta myös sähköä. Onko astetta vähemmän-kampanja sellainen, joka toteutuessaan jo riittäisi vähentämään suomalaisten energiankulutusta, vai tarvitaanko arjessamme suurempia muutoksia, olemmeko eläneet viime vuosikymmenet hieman liian ”hulivili” elämää välittämättä todellisuudessa kulutuksestamme, eikä vain sähkön ja energian, vaan yleensäkin luonnonvarojen suhteen, onko nyt aika ottaa vastuullisempi ote tulevaisuudesta?

Vastaa

Back to Top