23/05/2024
MoonXBT lanseeraa käyttäjille SIMPLE EARN mallin

MoonXBT lanseeraa käyttäjille SIMPLE EARN mallin

MoonXBT, johtava sosiaalinen kryptopörssi, on keksinyt uuden DeFi-tuotteen, jota kutsutaan nimellä Simple Earn, jotta käyttäjät voivat tallentaa omaisuutensa ja ansaita passiivisia tuloja 4.5%: n vuotuisella tuottoprosentilla.

Toimituksen huomio! Suosittelemme aina tutustumaan kunnolla kaikkiin markkinoilla toimiviin vaihtoehtoihin, näiden ehtoihin ja ”lupauksiin, ennen varsinaista sijoitusta.

Vaikka FTX-Black Swan tapahtumisesta on kulunut lähes kuukausi, sen vaikutus voi olla pitkäkestoinen, mikä tekee jo hyytävästä kryptotalvesta jäätävän kylmän. Ennen kuin markkinat näkevät mitään ilmeistä elpymissignaalia, näyttää siltä, että paras strategia kauppiaille on nyt HODL. On kuitenkin myös tuhlausta istua omaisuudella tekemättä mitään, koska rahalla on aika-arvoa.

Edellä esitetyn perusteella MoonXBT on harkitusti kehittänyt Simple Earn -tuotteen, jossa käyttäjät voivat lukita kolikkonsa tai rahakkeensa turvallisesti ja saada korkoa päivittäin. Joten käyttäjät voivat paitsi suojata omaisuuttaan riskeiltä tällaisten laskevien markkinoiden aikana, myös nauttia arvostuksesta.

MoonXBT Simple Earn -tuote on hyvin yksinkertainen. Käyttäjät voivat aloittaa sijoittamisen vain 1 USDT: llä. Heidän tarvitsee vain kirjautua sisään MoonXBT-tililleen ja löytää ”Earn”. Heille esitetään erityyppisiä yksinkertaisia ansaintatuotteita, joilla on erilaiset kolikko- tai merkki- ja termivaihtoehdot. Käyttäjät voivat valita haluamansa lukitun tuotteen ja tilata haluamansa summan, kunhan kiintiötä on jäljellä riittävästi.

Kun käyttäjät ovat tilanneet tietyn MoonXBT Simple Earn -tuotteen, korkoa alkaa kertyä seuraavana päivänä klo 16.00 UTC. Käyttäjät voivat odottaa näkevänsä tuloja päivittäin päivittäisellä korolla, joka on APY jaettuna 365: llä. Kunkin tuotteen APY: t voivat olla hieman erilaisia, mutta kaiken kaikkiaan ne vaihtelevat noin 4.5%, mikä on paljon korkeampi kuin alan vertaistuotteet tällä hetkellä.

Käyttäjät voivat lunastaa omaisuutensa, kun se saavuttaa heidän tilaamiensa tuotteiden voimassaoloajan päättymisen. Pääoma ja korko siirretään automaattisesti käyttäjien rahoitustilille lunastuspäivänä klo 16.00 UTC.

MoonXBT on myös valmistanut lahjoja uusille käyttäjille. Jos he tilaavat Simple Earn -tuotteita alkuvaiheessa, he voivat saada kuponkeja kokeakseen panostusprosessin ilman kynnystä ja saada samanaikaisesti erityisen korkeat vuositulot tai korkokuponkeja saadakseen parempia vakaita tuloja, jotka perustuvat mahdollisesti parempaan APY: hen.

MoonXBT on yksi harvoista kryptopörsseistä, joka on toiminut sujuvasti aiheuttamatta käyttäjille mitään vahinkoa näinä päivinä. Kambodžan hallituksen suorana kumppanina MoonXBT on tutkittu perusteellisesti ylimmässä taloushallinnon täytäntöönpanoelimessä. MoonXBT on täyttänyt SERC:n pitovarantostandardin ja noudattaa myös SERC:n protokollia käyttäjäresurssien hallinnassa.

MoonXBT asettaa myös aina käyttäjien edun etusijalle. LUNAn romahdettua MoonXBT teki aloitteen ja korvasi kaikki tappiot, joita käyttäjät kärsivät muista kuin Luna- ja APE-tappioista alustan hätäpysäytyksen vuoksi. Tällä kertaa FTX:n romahtamisen jälkeen MoonXBT on myös julkaissut yhteensä 500 000 USDT:n erityisrahaston FTX-tapauksesta kärsineille kauppiaille.

Käyttäjille, jotka kamppailevat siitä, mihin laittaa kolikkonsa tai rahakkeensa selviytyäkseen nykyisistä markkinoista, MoonXBT Simple Earn -tuote on täällä tarjoamassa turvallisuutta, vakautta ja voittoja.

Lisätietoja: https://support.moonxbt.com/hc/en-us/articles/5958829635855

Vastaa

Back to Top