23/07/2024
RLWC2021 päättyi: CoinEx todisti taianomaiset hetket kryptovaluuttakauppapaikkakumppanina

RLWC2021 päättyi: CoinEx todisti taianomaiset hetket kryptovaluuttakauppapaikkakumppanina

Virallisten uutisten mukaan Rugby League World Cup 2021 (RLWC2021) päättyi onnistuneesti 19. marraskuuta 2022. Viimeisen kuukauden aikana tämä huipputapahtuma tarjosi globaaleille rugbyfaneille monia loistavia hetkiä. Samaan aikaan CoinEx, RLWC2021:n yksinomainen kryptovaluuttakauppapaikkakumppani, todisti myös kaikki urheilijoiden suuret hetket koko turnauksen ajan.

Englanti voitti pyörätuolirugbyliigan maailmancupin mestarin 28-24-voitolla Ranskasta 18. marraskuuta 2022. Seuraavana päivänä Australia voitti Rugby League World Cup -tittelin voitettuaan miesten finaalissa Samoan 30-10. On syytä mainita, että Australia on voittanut miesten Rugby League World Cupin 11 kertaa viimeisten 12 RLWC:n aikana.

Samaan aikaan samana päivänä pidetyssä naisten finaalissa Australia voitti kolmannen peräkkäisen Rugby League World Cup -tittelin ylivoimaisella 54-4-voitolla Uudesta-Seelannista. Australia hallitsi RLWC2021:n sekä miesten että naisten finaaleita ja päätti tämän vuoden turnauksen täydellisesti.

Ennen RLWC2021:n alkua CoinEx ilmoitti, että siitä tulee maailmanlaajuisen tapahtuman yksinomainen kryptovaluuttakauppapaikkakumppani, joka tarjoaa sponsorointia, piristää kaikkia urheilijoita ja todistaa heidän kunniaansa rugbykentällä.

Maailmankuuluna kryptopörssinä CoinEx on ansainnut laajan käyttäjätunnustuksen

Maailmankuuluna kryptopörssinä CoinEx on ansainnut laajan käyttäjätunnustuksen helppokäyttöisillä tuotteilla, nopealla ja vakaalla suorituskyvyllä sekä sujuvilla kaupankäyntikokemuksilla. Asettamalla käyttäjät etusijalle CoinEx pyrkii helpottamaan kryptokauppaa ja tarjoamaan palveluita, jotka ovat saatavilla useilla kielillä porttina kaikille käyttäjille kryptomaailmaan.

Saatavilla 15 kielellä, mukaan lukien englanti, espanja, ranska ja portugali, CoinEx tarjoaa nyt monipuolisen tuoteperheen, joka kattaa fiat-kaupankäynnin, spot-kaupan, futuurikaupan, marginaalikaupan, AMM: n ja rahoituspalvelut, ja sen helppokäyttöiset, turvalliset ja luotettavat salauskauppapalvelut hyödyttävät yli 3 miljoonaa käyttäjää yli 200 maassa ja alueella. Lisäksi pörssissä on myös kaupankäyntiosiot BTC:lle, BCH:lle ja stablecoineille sekä 600+ ensiluokkaista, innovatiivista kryptoa, jotka tarjoavat kryptokäyttäjille enemmän kaupankäyntivaihtoehtoja.

RLWC2021:n aikana CoinEx hurrasi urheilijoille, joilla oli faneja ympäri maailmaa. Yhdessä maailma näki urheilijoiden säästävän ponnistelujaan tavoitteidensa saavuttamiseksi, kun he osoittavat ”Beyond Limits” -urheilullisuutta. CoinEx kannattaa ajatusta siitä, että ”kaikki ovat tasa-arvoisia lohkoketjumaailmassa”, mikä heijastaa oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon henkeä sekä sitoutumista uusiin saavutuksiin, joita urheilutapahtumat puolustavat.

Vaikka RLWC2021 on pyöristetty, CoinExin ja urheilutapahtumien yhdessä ajama tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden henki jatkuu. Tulevaisuudessa pörssi jatkaa käyttäjäpalvelujen parantamista ja tarjoaa samalla globaaleille käyttäjille helppokäyttöisiä salaustuotteita sekä käteviä ja nopeita kaupankäyntikokemuksia. CoinEx täyttää lupauksensa tarjota globaaleille käyttäjille tasa-arvoinen, oikeudenmukainen ja rajoittamaton pääsy kryptotuotteisiin ja kryptosijoituksiin.

Vastaa

Back to Top