14/06/2024
SmartThings tuo kehittyneempää liitettävyyttä B2B-näyttöihin

SmartThings tuo kehittyneempää liitettävyyttä B2B-näyttöihin

Samsungin innovaatio, SmartThings-alusta, tuo mullistavia muutoksia yrityskäyttöön tarkoitettuihin näyttöihin. Tämä teknologinen harppaus mahdollistaa yritysten hyödyntää kehittyneitä liitettävyysominaisuuksia, tehostaen liiketoimintaa ja parantaen asiakaskokemusta.

Ps. Nyt markkinoille on tullut uusi älypuhelin Samsung S24 Ultra, ja sille helmikuussa 2024 vaihtotarjous vanhasta puhelimesta.

Uusi aikakausi liitettävyydessä

SmartThings-alusta on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön, tarjoten mahdollisuuden hallita ja optimoida näyttöjen toimintaa älykkäästi. Hyperliitettävyyden ansiosta laitteiden välinen yhteistyö ja tiedonsiirto ovat nopeampia ja tehokkaampia. SmartThings-teknologiaa hyödyntävät digitaaliset näyttötaulut mahdollistavat monipuoliset yhteydet ja toiminnot erikokoisille yrityksille.

Miten SmartThings muuttaa liiketoimintaa

SmartThingsin avulla yritykset voivat hallita digitaalisia näyttötaulujaan ja muita älylaitteitaan entistä tehokkaammin. Alusta tukee uusimpia IoT-standardeja, kuten Matter ja HCA, tarjoten laajan laiteyhteensopivuuden. Tämä mahdollistaa älykkäiden tilojen luomisen, kuten älymyymälät, älytoimistot ja älyhotellit, joissa tilanhallinta ja energiatehokkuus ovat keskiössä.

Tehokkaampaa tilanhallintaa ja energiatehokkuutta

SmartThings-alustan avulla yritykset voivat parantaa tilanhallintaansa ja energiatehokkuuttaan. Esimerkiksi Routines-toiminnon avulla voidaan automatisoida valaistus-, lämpötila-, kosteus- ja ilmanlaatuasetukset. SmartThings AI Energy Mode tarjoaa työkaluja energiankulutuksen vähentämiseen, mikä on sekä taloudellisesti että ekologisesti hyödyllistä.

SmartThings Enterprise API – räätälöidyt ratkaisut yrityksille

SmartThings Enterprise API mahdollistaa SmartThings-järjestelmän integroinnin yritysten omiin hallintajärjestelmiinsä. Tämä tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja, parantaen järjestelmän luotettavuutta ja liitettävyyttä.

Uusi interaktiivinen näyttö koulutuskäyttöön

Samsung on ilmoittanut ensimmäisestä Google EDLA-sertifioidusta interaktiivisesta WAD-näytöstään. Näyttö on suunniteltu koulutuskäyttöön, tarjoten intuitiivisen oppimiskokemuksen. WAD-näyttösarja tukee Android 13 -käyttöjärjestelmää ja mahdollistaa pääsyn Google Playn opetussovelluksiin.

Kumppanuus Ciscon kanssa: 105” 5K Smart Signage -näyttötaulu

Samsung on laajentanut yhteistyötään Ciscon kanssa, esitellen uuden 105-tuumaisen Smart Signage QPD-5K -näyttötaulun. Malli on suunniteltu hybridityöskentelyyn ja yhteensopiva Microsoft Teams -sertifioitujen Cisco Room Kit -videoneuvotteluratkaisujen kanssa, tarjoten tehokkaan kokousympäristön.

Samsungin läpinäkyvä MICRO LED -näyttö

Samsung esitteli läpinäkyvän MICRO LED -näyttönsä, joka tarjoaa poikkeuksellisen selkeyden ja läpäisykyvyn. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia myymälä- ja näyttelytiloissa. Samsungin johtoasema LED-näyttöteknologiassa mahdollistaa jatkuvan innovaation ja uusien näyttöteknologioiden kehittämisen.

Yhteenveto

Samsungin SmartThings-alustan integrointi B2B-näyttöihin ja uusien tuotteiden, kuten interaktiivisen WAD-näytön ja 105-tuumaisen Smart Signage -näytön, lanseeraus kuvastavat yrityksen sitoutumista älykkäiden ja yhteenliitettyjen teknologiaratkaisujen kehittämiseen yrityksille. Nämä innovaatiot parantavat yritysten toimintakykyä ja tehokkuutta sekä edistävät kestävää kehitystä.

Vastaa

Back to Top