14/06/2024
Twitter lisää tippaus toiminnon ja mukana myös Bitcoinit

Twitter lisää tippaus toiminnon ja mukana myös Bitcoinit

Twitterin käyttäjät Applen iOS-laitteessa voivat nyt yhdistää kolmannen osapuolen kaatopalvelut profiiliinsa sosiaalisen median sivustolla. Tämä sisältää mahdollisuuden yhdistää sekä Bitcoin -osoitteet että Lightning -verkko -osoitteet.

Twitter ilmoitti myös tänään, että se lisää alustalle ei-vaihdettavissa olevien tunnisteiden (NFT) vahvistusominaisuudet, mikä on keskeinen askel ainutlaatuisen digitaalisen taiteen kukoistavan trendin kehityksessä, erityisesti sosiaalisen median avatarina . Ominaisuudelle ei ole määritetty erityistä aikataulua, joka on edelleen kehitteillä.

”Vinkit” -ominaisuus julkaistaan ​​Twitterin iOS -sovelluksessa tänään ja se tulee Android -järjestelmiin ”pian”, yrityksen edustajat sanoivat lehdistöpuhelussa.

Ominaisuus on osa laajempaa pyrkimystä lisätä Twitterin käyttäjien mahdollisuuksia kaupallistaa sisältöään. Ilmoituksessa ei käsitelty, laajentuuko toiminto Twitteriin verkossa tai milloin.

Kippausominaisuus perustuu täysin kolmannen osapuolen maksupalveluihin, kuten Jack Mallersin Strike-sovellukseen . Twitter ei ”ole varojen liikkeessä”, eikä se ota prosenttiosuutta tippaustuloista, yhtiö sanoi. Eri maksuvaihtoehdot tai kaatopaikkapalvelut ovat käyttäjien käytettävissä eri puolilla maailmaa.

Poikkeus Twitterin tuoteosastolla työskentelevän Esther Crawfordin mukaan ovat Bitcoin- ja Lightning -vaihtoehdot, jotka ovat kaikkien Twitter -käyttäjien saatavilla ympäri maailmaa.

”Meillä on tämä loistava tilaisuus valita globaaleja, esteettömiä vaihtoehtoja”, Crawford sanoi puhelun aikana. ”Ja Bitcoin on yksi parhaista vaihtoehdoista. Tiedämme, etteivät kaikki ympäri maailmaa käy kauppaa bitcoinilla, mutta… mielestämme se on yksi parhaista ratkaisuista.

Dorseyn jatkuva bitcoin -työntö

Twitterin toimitusjohtaja Jack Dorsey oli ennakoinut muutosta ja kirjoitti kesäkuussa, että oli ”vain ajan kysymys” ennen kuin Twitter integroi Lightning -maksut jollain tavalla. Lightning Network on ”toisen kerroksen” tekniikka, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä nopeampia ja alempia maksuja sisältäviä Bitcoin-tapahtumia, mikä on todennäköisesti ratkaisevaa pienen dollarin vinkkien lähettämisen kannattavuuden kannalta BTC: ssä. Dorsey, Lightningin pitkäaikainen kannattaja, investoi Lightning Labsin 2,5 miljoonan dollarin siemenrahoituskierrokseen vuonna 2018

Twitterin lisäämä NFT -vahvistus on epäilemättä yhtä merkittävä kuin uusi kaatopalvelu. Viimeisten kuuden kuukauden aikana NFT: n käyttö avatarina on räjähtänyt, ja jopa Jay-Z: n kaltaiset julkkikset ovat esittäneet miljoonia dollareita CryptoPunksia . Järjestelmä, jolla tarkistetaan NFT: iden omistus ja alkuperä, lisää todennäköisesti polttoainetta tähän käytäntöön ja puolestaan ​​vahvistaa NFT -ekosysteemiä laajemmin.

Muut aloitteet

Twitter ilmoitti tänään myös suunnitelmistaan ​​automatisoidummasta sisällönvalvonnasta, käyttäjistä enemmän mahdollisuuksia hallita kokemuksiaan sivustosta ja ”Spaces Fund” -rahastosta, joka antaa ”ensivaikutelman” sisällöntuottajille, jotka haluavat käyttää parannettuja ääniominaisuuksia ja jatkaa pitkän aikavälin kaupallistamista Twitterissä.

Radikaalisesta Bluesky-projektista , joka on pieni Twitterin rahoittama avoimen lähdekoodin kehittäjien ryhmä ja joka pyrkii kehittämään hajautettua sosiaalisen verkoston tekniikkaa, ei toimitettu päivityksiä .

Vastaa

Back to Top