23/07/2024
ZOAN paljastaa fotorealistisen metaversen Cornerstone.landin

ZOAN paljastaa fotorealistisen metaversen Cornerstone.landin

Suomalainen ZOAN, johtava maailmanlaajuinen VR-studio, ilmoitti tulevasta Cornerstone.landin lanseerauksesta, fotorealistisesta metaversekokemuksesta, jossa tuliperäinen saari myydään yksinomaan FUNGI-alustan kautta NFT: nä. Ensimmäisen vuosineljänneksen aikana myyntiin tulee yhteensä 100 virtuaalista tonttia, joiden hinta vaihtelee 10 000 eurosta yli 20 miljoonaan euroon, mikä tekee Cornerstone.landista yhden arvokkaimmista maanmyynneistä tähän mennessä. Ensimmäinen maan myynti on ostettavissa 31.1.2022

Kun virtuaalinen kiinteistö metaversessä on levinnyt laajalle, avoimet digitaaliset maailmat, kuten Decentraland, The Sandbox, CryptoVoxels ja Somnium Space, ovat houkutelleet sijoittajia ja ajaneet miljoonia maan myyntiin. Samaan aikaan yritykset ja yksityishenkilöt, jotka etsivät enemmän yksinoikeutta, voivat nyt kääntyä Cornerstone.landin puoleen, joka tarjoaa mukautettuja avatareja, eksklusiivisia rakennuksia, yksityisiä NFT-gallerioita ja paljon muuta. Cornerstone.landin fotorealistinen kokemus on täydellinen paikka taiteilijoille, brändeille ja luojille esitellä työtään, tehdä yhteistyötä tai viihdyttää eksklusiivisemmassa ympäristössä.

Cornerstone.land on intohimoprojekti, jota olemme kehitelleet jo vuosia. Kaikki alkoi ajatuksesta rakentaa virtuaalitoimistomme, ja siitä lähtien se on kasvanut kokonaisen lohkoketjuteknologialla toimivaksi maapudoksi. Cornerstone.landissa voit todella paeta todellisuudesta. Saaren raaka kauneus on jotain, mitä ei ole koskaan ennen nähty – se on kuin näyttelisi Hollywoodin scifi-elokuvassa, paitsi että saat päättää juonesta.

ZOANin toimitusjohtaja Miikka Rosendahl.

Cornerstone.land on jaettu 100 maalueeseen, jossa jokainen alue on ainutlaatuinen maastossa, maantieteessä ja muodossa. Kun maanomistus on 100% valmis ensimmäisen vuosineljänneksen aikana, Cornerstone-tulivuori purkautuu ja kasvaa jokaiselle alueelle eksponentiaalisesti. Maanomistajat (”Cornerstonians”) saavat rakennuskrediittejä suunnitellakseen metaversekokemuksen, joka parhaiten sopii heidän tarpeisiinsa. ZOAN tarjoaa kokeneen 3D-asiantuntijan, joka täydentää rakennusprosessin. Kaikki rakennettu voidaan myydä muille cornerstonilaisille. Rakennusmateriaaleja ja rakennuspisteitä voidaan myydä myös yhteisössä. Jopa vieraskutsuja voi myydä muille cornerstonilaisille.

Cornerstone.land 3D -metaverse rakennetaan Unreal Enginella, joka mahdollistaa korkealaatuisen grafiikan reaaliaikaisen renderoinnin. Cornerstone.land-tontit tallennetaan Ethereum-lohkoketjuun NFT: nä, erityisesti ERC-721-rahakkeina. Käyttäjät voivat helposti tarkistaa kunkin NFT:n omistus- ja tapahtumahistorian. Jokainen maa-alue on ainutlaatuinen ja digitaalisesti sertifioitu Ethereumin älykkäillä sopimuksilla.

ZOAN on palkittu yli 100 ammattilaisen tiimi, joka yhdistää huippuluokan pelimoottorin 3D-grafiikan uusimpaan tekniikkaan. Vuonna 2010 perustettu ZOAN oli mukana myymässä yli miljardi dollaria fyysisiä kiinteistöjä ennen kuin muuttui virtuaaliseksi markkinointi- ja viihdeyritykseksi, joka on työskennellyt joidenkin maailman suurimpien yritysten kanssa. Vuodesta 2020 alkaen ZOAN on luonut erittäin menestyviä virtuaalitapahtumia, jotka houkuttelevat yli 2 miljoonaa kävijää maailmanlaajuisesti.

Yksi Zoanin projekteista oli virtuaalinen Lappi. Virtual Lapland on ilmainen, selaimessa toimiva 3D-mallinnettu virtuaalinen kokonaisuus, jossa vierailija pääsee tutustumaan Lapin luontoon, luonnonilmiöihin, vuodenaikoihin sekä matkailupalveluihin erilaisten elämysten kautta.

Vastaa

Back to Top