Muistan vieläkin, kun ensimmäisiä kertoja sijoitin osakkeisiin noin 30 vuotta sitten, että älä koskaan laita kaikkia munia samaan koriin – minä opin tämän kantapään kautta, mutta toivottavasti sinä olet ollut ja olet fiksumpi. Olen myös oppinut itsestäni sen, että teen niin paljon kaikenlaista, että sijoituksissani luotan pankkiireihin ja sijoitusasiantuntijoiden ja suosin kuukausittain tiettyihin rahastoihin sijoittamista, joka varmistaa ainakin jonkinlaisen varakassan nopeasti likvidoitavista varoista. Mutta entä kryptovaluutat, miten meillä on mennyt niiden parissa – otetaanpa pieni päivän tarkistus sille osastolle. Muutenhan tuo meidän rahastosijoitukset ovat ihan ok mallissa, sillä siellä on hyvä ajallinen ja kohteellinen hajautus – mutta kryptovaluutat ja niiden markkinat tuntuvat pitkälti menevän yhteisesti samaan suuntaan – ja viimeaikoian tuo suunta on ollut alas, ja sitä kautta on osittain tullut mieleen, että onko kryptosijoittaminen sittenkin vähän kuin onnenpelien pelaamista?
Omat kryptosijoitukset tänään
Katsotaanpa sitten miten sijoituksemme ovat viimeisen KUUKAUDEN aikana muuttuneet arvosta, nyt ei uskalleta katsella pidempää aikaväliä sillä tuntuu, että tämä trendi on ollut jo parikin kuukautta, mutta itsellä on suuri usko, että jossain vaiheessa alkaa se aurinkokin uudestaan paistamaan.
Valuutta | Muutos 1 kk |
Cardano | -37,79% |
Shiba Inu | -46,62% |
Bitcoin | -23,17% |
Ripple | -31,89% |
Tuossa yläpuolella oleva tilasto ei ole kovin mairitteleva, mutta jos ottaisi vain viimeisen päivän, niin lukemat ovat esimerkiksi Shiba Inun kohdalla +29,09% eli kryptomarkkinoilla on oikeasti mahdollista ansaita kovia tuloksia, jos olet aktiivinen ja harrastat tietynlaista daytrading- toiminta ja siten näiden aikalailla peräkkäin tulevien nousu-ja laskusuhdanteiden hyväksikäyttö tuottaisi voittoa – valitettavasti vain tuntuu, että meillä ei ole tähän aikaa ja suhtaudumme kryptoihin liian vanhakantaisesti – mutta katsotaan nyt rauhassa miten käy.
Uutta pelirintamalta : play to earn malli lisääntyy
Se on pelaajan unelma, Hero Galaxy maksaa sinulle Minecraftin pelaamisesta.
Tällä hetkellä teemme sen, mitä kukaan muu ei ole koskaan ennen tehnyt korvaamalla tavallisille pelaajille kryptovaluuttaa heidän ajastaan Minecraftin pelaamisessa Web 3 -kerroksen kautta.
Hero Galaxyn presidentti Nikolas Moore
Hero Galaxy on pelien ja haasteiden play-to-earn-metaverssi, jota isännöidään eri NFT-maailmoissa nimeltä Battle Planets. Sankarit ovat Hero Galaxyn alkuperäisiä asukkaita ja toimivat pelattavina pelin sisäisinä NFT-avatareina. Niitä pelataan Minecraftissa ja niitä voidaan myydä avoimilla markkinoilla.
Web 3 mahdollistaa rahan ja kryptovaluuttojen siirtämisen Internetin kautta. Jos mainostajat hyötyvät pelaajan huomiosta, pelaajien, jotka kiinnittävät tätä huomiota, pitäisi myös ansaita osa tästä voitosta.
Hero Galaxyn presidentti Nikolas Moore
Pelaajille maksetaan kryptovaluutassa ajasta, jonka he viettävät, ja heidän toimistaan pelissä. He voivat muodostaa jopa 85 prosenttia digitaalisten resurssien, kuten digitaalisten nahkojen, rahakkeiden tai esineiden myynnistä, jotka he ovat luoneet pelin sisällä ja jotka myydään kiinnostuneelle kolmannelle osapuolelle.
Jotkut ihmiset maksavat näistä asioista tuhansia dollareita avoimilla markkinoilla. Alin hinta, jonka mikään pelimme nahoista on nyt listattu, on noin 150 dollaria. Pelaajat voivat luoda näitä asioita ilmaiseksi. Meillä on hallittu lompakkopalvelu salaustulojesi säilyttämiseksi, joten sinun ei tarvitse luoda omaa salauslompakkoa jonnekin muualle.
Hero Galaxyn presidentti Nikolas Moore
Vain kolmen kuukauden kuluessa toiminnasta Hero Galaxy on onnistunut kaappaamaan noin 15 miljoonaa dollaria Minecraft-markkinoista. Pelaamisesta maksettavan maksun saaminen on vallankumouksellinen käsite, joka ravistelee teollisuutta. Uusilla peleillä on vaikeuksia kehittää yleisöä play-to-pay-mallin avulla.
Osasyy siihen, miksi Mooren yritys lähtee niin nopeasti, on kuitenkin se, että heidän ei tarvitse kehittää markkinoita, koska heillä on jo vankeudessa oleva yleisö. Se tuo pay-to-play-mallin olemassa olevalle Minecraft-alustalle, jolla on 200 miljoonaa käyttäjää.
Muuta luettavaa muualta
Nettiruudun sisällöstä löydät paljon luettavaa sarjoista leffoista
Nettiruutu.fi sivusto tarjoaa uutisia, arvosteluita ja paljon muuta leffoista ja sarjoista. Sivustolla pääset lukemaan esimerkiksi cmore , elisaviihde ja paljon muuta uutisia. Lisää lyödät Nettiruutu.fi nettisivustolta.
Yleiset haittaohjelmat ja haavoittuvuudet Suomessa ja maailmalla
Tutkijat raportoivat, että kehittynyt, itsestään leviävä ja modulaarinen troijalainen Emotet on edelleen maailman yleisin haittaohjelma. Suomen yleisin kyberkiusa oli Netwalker, joka tunnetaan myös nimellä Mailto.