20/04/2024
Säästötilit Sweep Bankissa jopa yli 4% korolla

Säästötilit Sweep Bankissa jopa yli 4% korolla

-> artikkeli sisältää mainoslinkin SweepBankin palveluun

Etsitkö tuottoisaa säästökohdetta? Valitse SweepBankin määräaikaistili

Markkinoilla on useita vaihtoehtoja säästämiseen ja sijoittamiseen, mutta kaikki eivät tarjoa sekä tuottoa että turvallisuutta. SweepBankin määräaikaistili on erinomainen vaihtoehto, jos kaipaat säästöillesi korkeaa, jopa 4 %:n vuosikorkoa. Tämä on yksi markkinoiden parhaista koroista, joka auttaa säästöjesi kasvattamisessa tehokkaasti.

Tämän lisäksi SweepBankin määräaikaistili on täysin turvallinen valinta. SweepBank on vakavarainen pankki, ja lisäksi kaikki säästöt ovat turvattu 100 000 euroon asti EU:n määrittelemällä pankkitalletussuojalla. Näin voit säästää mielenrauhassa tietäen, että sijoitetut varat ovat suojassa.

Edut ilman vuosi- tai kuukausimaksuja

Yksi suurimmista eduista säästäessäsi SweepBankin määräaikaistilille on, että saat monia muita etuja ilman vuosi- tai kuukausimaksuja. Näitä etuja ovat esimerkiksi säästötili ilman nostorajoituksia 1,4 %:n vuosikorolla sekä käyttötili, joka tarjoaa sinulle 1 %:n vuosikoron.

Lisäetuihin kuuluu myös virtuaalinen SweepBank Mastercard pankkikortti. Tämä kortti tekee arjen raha-asioiden hoitamisesta kätevää ja joustavaa, olitpa sitten kotona tai matkalla.

Lisäetuja kanta-asiakasohjelmasta

SweepBank tarjoaa määräaikaistiliasiakkailleen myös monipuolisen kanta-asiakasohjelman. Ohjelman kautta voit saada jopa 5 % takaisin ostojen arvosta, mikä tekee säästämisestä entistä tuottoisampaa.

Ohjelmaan liittyy myös käytännöllinen pankkisovellus, joka tekee tilien hallinnasta ja seurannasta helppoa. Sovelluksessa voit myös ansaita pisteitä Sweep Deals -ostoksillasi, mikä tarjoaa lisää mahdollisuuksia säästöjen ja etujen kasvattamiseen.

Kätevä ja monipuolinen pankkisovellus

SweepBankin pankkisovellus on suunniteltu siten, että se palvelee erilaisia asiakkaita monipuolisesti. Sovelluksella voit helposti seurata tilisi saldoa, tehdä rahansiirtoja ja hallinnoida säästöjäsi.

Sovelluksessa on myös Sweep Deals -ominaisuus, joka antaa sinulle pisteitä joka kerta, kun teet ostoksia sovelluksen kautta. Nämä pisteet voivat sitten vaihdettavissa erilaisiin palkintoihin tai alennuksiin, mikä tekee säästämisestä entistä palkitsevampaa.

Turvallisuus on taattu pankkitalletussuojalla

Kuten mainittu, SweepBankin määräaikaistilin säästöt ovat turvattu 100 000 euroon asti pankkitalletussuojalla. Tämä tarkoittaa, että vaikka jotain odottamatonta tapahtuisi, kuten pankin mahdollinen konkurssi, talletuksesi ovat suojattu tähän summaan saakka.

Pankkitalletussuoja luo lisäluottamusta ja turvaa, mikä tekee SweepBankista erittäin luotettavan vaihtoehdon säästämiseen ja sijoittamiseen.

Yhteenveto

Säästäminen SweepBankin määräaikaistilille tarjoaa monia etuja:

  • Huikea jopa 4 % vuosikorko
  • Säästötili ilman nostorajoituksia 1,4 % vuosikorolla
  • Käyttötili 1 % vuosikorolla
  • Virtuaalinen SweepBank Mastercard pankkikortti
  • Ostoetuja kanta-asiakasohjelmasta
  • Kätevä pankkisovellus
  • Talletukset ovat turvattu 100 000 euroon asti pankkitalletussuojalla

Kun yhdistetään korkea korko, monipuoliset etuudet ja turvallisuus, SweepBankin määräaikaistili on erinomainen valinta säästäjälle.

Vastaa

Back to Top