23/05/2024
Saldo Finance Oyj: Uudistuneet lainapalvelut Suomessa

Saldo Finance Oyj: Uudistuneet lainapalvelut Suomessa

Saldo Finance uudistaa lainatuotteitaan

Saldo Finance Oyj, suomalainen rahoitusalan konkari, on uudistanut lainapalvelunsa vuoden 2019 alussa. Yhtiön valikoimasta löytyvät nyt SaldoLimiitti ja SaldoLaina, jotka korvaavat aiemmat Limiitti.fi:n ja Laina.com:n palvelut. Uudistuksen myötä lainojen hinnat on päivitetty ja verkkosivut ovat saaneet uuden, nykyaikaisen ilmeen.

Joustavuutta SaldoLimiitillä

SaldoLimiitti tarjoaa asiakkailleen joustavaa lainaa, jonka luottoraja on jopa 2000 euroa. Tämä tuote soveltuu erinomaisesti yllättäviin menoihin, sillä asiakas voi nostaa lainaa tarpeen mukaan vaivattomasti 24/7, joko tekstiviestillä tai MySaldo-verkkopalvelun kautta. SaldoLimiitti ei sisällä kiinteää maksuaikaa, ja sen takaisinmaksu on mahdollista aloittaa alkaen 49 eurosta kuukaudessa.

Kattavat ehdot SaldoLainalle

Toinen uudistunut lainatuote, SaldoLaina, on suunnattu suurempien summien tarpeisiin. Asiakkaat voivat hakea kulutusluottoa 1000 – 10 000 euron väliltä, ja valita kuukausierän neljästä vaihtoehdosta. SaldoLainan todellinen vuosikorko vaihtelee 21,3–29,5 % välillä ja maksuaika on joustava, 12 – 88 kuukautta. Lainahakemuksen käsittely tapahtuu nopeasti ja sähköisesti, ilman tarvetta tulotositteille.

Saldo Finance Oyj:n kokemus

Saldo Finance Oyj on toiminut suomalaisilla rahoitusmarkkinoilla vuodesta 2006 lähtien. Yhtiö on palvellut yli 500 000 tyytyväistä asiakasta, tarjoten monipuolisia rahoitusratkaisuja arjen tarpeisiin. SaldoLimiitin ja SaldoLainan kaltaiset tuotteet osoittavat yrityksen sitoutumisen tarjota asiakkaille joustavia ja kilpailukykyisiä lainavaihtoehtoja.

SaldoLimiitti yksityiskohtaisesti

SaldoLimiitti on jatkuva laina, jossa on 2000 euron luottoraja. Tämän lainatyypin vuotuinen nimelliskorko on 19,9 %, ja lainanhoitokulu on 0,01 % päivässä, korkeintaan 150 euroa vuodessa. Todellinen vuosikorko on 29,6 %. Esimerkiksi, jos asiakas nostaa kerralla 2000 euroa ja maksaa sen takaisin 12 kuukauden erissä, takaisinmaksettava summa on yhteensä 2295 euroa.

SaldoLaina yksityiskohtaisesti

SaldoLaina mahdollistaa lainan ottamisen 1000 ja 10 000 euron väliltä. Kuukausierät vaihtelevat 29 eurosta 399 euroon, ja todellinen vuosikorko on 21,3–29,5 %. Maksuaika on valittavissa 12 kuukaudesta 88 kuukauteen. SaldoLaina on erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset suurempaa summaa pidemmäksi aikaa.

Yhteenveto

Saldo Finance Oyj:n uudistuneet lainatuotteet, SaldoLimiitti ja SaldoLaina, tarjoavat asiakkaille joustavuutta ja turvallisuutta rahoitustarpeisiin. Molemmissa tuotteissa on selkeät ehdot ja kilpailukykyiset korot, mikä tekee niistä houkuttelevia vaihtoehtoja niin pieniin kuin suuriinkin hankintoihin.

SaldoLlimiitti luottotyyppi: 2000 € jatkuva laina. Vuotuinen nimelliskorko 19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 29,6 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: takaisinmaksettava summa yhteensä 2 295 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Lainan maksuaika: 33kk maksettaessa minimilyhennyksin.

6 thoughts on “Saldo Finance Oyj: Uudistuneet lainapalvelut Suomessa

Vastaa

Back to Top