23/07/2024
Tekeekö Tesla comebackin kryptossa?

Tekeekö Tesla comebackin kryptossa?

Tesla, Elon Musk ja Bitcoin – nämä kolme eivät voi koskaan näyttää jättävän toisiaan paria päivää kauempaa. Tesla teki aaltoja aiemmin tänä vuonna keskeyttämällä BTC-maksut, vaikka nyt maailman suurin ajoneuvovalmistaja saattaa muuttaa virettään. Kolmannen neljänneksen tulosjulkinnassaan Tesla vihjasi, että se saattaa jatkaa kryptovaluuttamaksuja. Hiljattain Teslasta tuli kaikkien aikojen kuudes yhtiö, jonka markkina-arvo ylitti biljoona dollaria. 

Taustatarina

Kesäkuussa  2021 Elon Musk totesi, että Bitcoin on saattanut osua Teslan uusiutuvan energian vertailuarvoon ja että Tesla voi jatkaa päätöstään hyväksyä Bitcoin-maksut. Lisäksi Musk paljasti, että molemmilla hänen yhtiöillään, SpaceX:llä ja Teslalla, on Bitcoin-sijoituksia, kun taas hänen yksittäinen salkkunsa koostuu myös Ethereumista ja Dogecoinista. Lisäksi Tesla, joka teki 1,5 miljardin dollarin sijoituksen BTC:hen, myi vain noin 10 prosenttia omistuksistaan vahvistaakseen, että BTC voidaan asettaa selvitystilaan helposti markkinoita siirtämättä. 

Hyväksyykö Tesla Dogecoinin?

Tesla ei täsmentänyt, mitkä kolikot se hyväksyisi maksuksi, mutta Dogecoin ei vaikuta täysin poissuodatta. Elon Musk on tunnettu Dogecoinin fani satunnaisilla twiiteillään, jotka aiheuttavat aaltoja digitaalisen omaisuuden hintaan. Musk julkaisi Twitter-tilillään kyselyn, jossa hän keskusteli mahdollisuudesta hyväksyä Dogecoin Teslan maksutavaksi. Kyselyn tulokset osoittivat, että suurin osa hänen seuraajistaan on avoin hyväksymään sen maksuvaihtoehtona. 


Katse eteenpäin –  Siirtääkö Elon Musk jälleen kryptomarkkinoita? Tämä paljastuisi meille tulevina kuukausina. 

One thought on “Tekeekö Tesla comebackin kryptossa?

Vastaa

Back to Top