03/06/2023
Lainalaskuri auttaa sinua arvioimaan lainasi kuluja etukäteen

Lainalaskuri auttaa sinua arvioimaan lainasi kuluja etukäteen

Ota lainalaskuri avuksesi

Ainutlaatuinen Lainalaskuri.com tarjoaa lainan hakijan avuksi näppärän laskurin, jonka avulla lainan määrä on mahdollista mitoittaa optimaalisesti hakijan oman talouden ja lainan tarpeen mukaan. Etenkin suurimmissa lainoissa on erittäin tärkeää, että lainan ottamista harkitaan erityisen tarkkaan, jotta hakija välttyisi maksuvaikeuksilta. 

Lainalaskuri.com:n kautta lainaa voi hakea 2 000 eurosta jopa 70 000 euroon ja lainan voi käyttää hyvin monenlaisiin tarpeisiin häistä matkusteluun ja kodin remontteihin. Olipa unelmasi melkein mikä tahansa, voi Lainalaskuri.com auttaa sinua rahoittamaan unelmiesi tavoittelun ja löytää tilanteeseesi sopivan lainan!

Uuden Lainalaskuri.com:n lainalaskuri on erityisen helppokäyttöinen. Syötä siihen toivomasi lainan määrä (2 000–70 000 euroa) ja toivomasi lainan takaisinmaksuaika (1–15 vuotta) ja lainalaskuri laskee lainasi arvioidun kuukausierän antamillasi tiedoilla sekä lainasi arvioidut kokonaiskustannukset. Tiedot auttavat sinua suhteuttamaan lainan omaan kuukausibudjettiisi ja varmistamaan, pystytkö suoriutumaan lainan takaisinmaksamisesta sovitusti, niin että talouteesi jää vielä jonkin verran pelivaraakin yllättävien tilanteiden varalle. Laina kuin laina on aina tärkeää mitoittaa oman maksukyvyn mukaan! Lainalaskuri voi auttaa sinua hahmottamaan lainan suhdetta omaan maksukykyysi ja voitkin vielä tässä vaiheessa kokeilla, kuinka lainan määrä ja maksuaika vaikuttavat toisaalta lainan kuukausierään ja toisaalta sen kokonaiskustannuksiin.

Tässä vaiheessa on kuitenkin tärkeää tietää, että vaikka lainalaskuri onkin näppärä työkalu, pystyy se antamaan vain arvion – henkilökohtaisten lainatarjoustesi ehdot ja esimerkiksi korko riippuvat monesta asiasta, kuten siitä, millaiseksi lainanmyöntäjä arvioi takaisinmaksukykysi ja onko sinulla asettaa lainasi vakuudeksi vakuutta tai takaajaa vai haetko vakuudetonta lainaa. Muista siis aina tarkistaa lainan ehdot suoraan saamastasi tarjouksesta! Edullisimmillaan Lainalaskuri.com:n lainojen korot ovat vain 4,5 prosenttia, mutta voivat toki olla tätä suuremmat omassa henkilökohtaisessa lainatarjouksessasi.

Lainan takaisinmaksuaikaa ei kannata koskaan ali- eikä ylimitoittaa, sillä sen alimitoittaminen vetää oman taloutesi liian tiukoille ja pienetkin yllätykset arjessa voivat kaataa takaisinmaksusuunnitelmasi, ja taas toisaalta laina-ajan ylimitoittaminen aiheuttaa sen, että maksat lainasta kohtuuttoman suuret kokonaiskustannukset. Monen lainanhakijan mielestä juuri lainan takaisinmaksuajan mitoittaminen onkin erityisen haastavaa – melkein kuin jonglööraamista. Onneksi Lainalaskuri.com:n lainalaskuri tekee tästä haastavasta tehtävästä tavallista helpompaa!

Löydä paras mahdollinen laina lainalaskurin avulla

Kun lainalaskurilla olevat tiedot näyttävät hyviltä, voit käyttää valitsemaasi lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa näppärästi lainan hakulomakkeen pohjatietoina. Lisää lainahakemukseen vain puuttuvat tiedot ja lähetä hakemus Lainalaskuri.com:n tiimille, joka aloittaa lainasi kilpailuttamisen toimittamalla hakemuksesi usealla pankille sekä rahoituslaitokselle, joiden kanssa se tekee yhteistyötä. Näin saat yhden hakemuksen täyttämällä tosiasiassa yhteyden moniin alan huippuluotonantajiin ja mahdollisuutesi löytää paras mahdollinen ja sinulle sopivin laina paranee huomattavasti. 

Uusi Lainalaskuri.com auttaakin sinua sekä hakemaan lainaa että kilpailuttamaan lainatarjoukset. Sivuston lainalaskuri tekee pohjatyön auttamalla sinua arvioimaan lainasi kustannuksia ja valitsemaan laina, joka sopii tilanteeseesi ja lainatarpeeseesi. Näppärä lainalaskuri onkin kohde, josta kannattaa aloittaa parhaan mahdollisen lainan etsiminen ja tarjousten kilpailuttaminen! Näin paras mahdollinen laina on aimo askeleen lähempänä löytymistä!

Lainalaskurilla varmuutta lainanhakuun

Tarkistettuasi laskurilla, että kaikki näyttää olevan kunnossa, voit lähettää lainahakemuksen eteenpäin Lainalaskuri.com:lle ja jäädä odottamaan lainatarjouksia. Saat itse valita tarjouksista mieluisimman – valitse laina, joka vastaa parhaiten toiveitasi. Voit myös vielä tässäkin vaiheessa päättää, ettet sittenkään ota yhtäkään tarjottavista lainoista, elleivät ne jostakin syystä miellytä sinua.

Koska et sitoutunut hakemuksen täyttäessäsi mihinkään etkä maksanut prosessin aloittamisesta mitään, voit halutessasi perääntyä lainan ottamisesta vielä siinäkin vaiheessa, kun olet saanut lainatarjoukset. Uskomme kuitenkin, että sinua miellyttävä laina löytyy Lainalaskuri.com:sta!

Lähde: MyNewsDesk


Muuta luettavaa muualta:

Elämä on jatkuvaa opiskelua

Oletko miettinyt, mitä lähihistoriassamme oikeastaan on tapahtunut? Esimerkiksi Suomen sotahistoria tuon toisen maailman sodan aikoihin? Historian opiskelu tuo myös ajatuksia esimerkiksi oman talouden hoitoon ja hallintaan, sekä siihen minne ne omat rahat laittaisi, kuten kenties osakkeisiin vai peräti bitcoineihin tai muihin kryptovaluuttoihin. Elämän mittaiseen oppimiseen liittyvät myös riskit ja niiden ottaminen, kenties sinunkin kannattaa jossain vaiheessa tehdä omalle taloudellesi riskitesti, tai ainakin käydä tutussa paikallisessa pankissa tekemässä sellainen, ei siitä haittaakaan olisi.

Oletko miettinyt, että voimme opetella asioita myös suoratoisto kanavien ohjelmien kautta? Sisustaminen, ruoanlaitto, säästäminen ja sijoittaminen ovat heti sellaisia ajatuksia, joita voi opetella tai ainakin saada ideoita suoratoiston kautta.

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroa.

Vastaa

Back to Top
%d bloggaajaa tykkää tästä: