23/07/2024
Bitget kaksinkertaistaa globaalin työvoiman salausalan ”talvesta” huolimatta

Bitget kaksinkertaistaa globaalin työvoiman salausalan ”talvesta” huolimatta

Johtava maailmanlaajuinen digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntialusta – Bitget on suunnitellut kaksinkertaistavansa työvoimansa saavuttaakseen 1,000 henkilöstömäärää seuraavan kuuden kuukauden aikana nykyisestä markkinoiden laskusuhdanteesta huolimatta. Vuoden 2022 toisen neljänneksen alusta lähtien salausmarkkinat ovat olleet laskusuunnassa, mikä on lyhentänyt paljon projekteja ja aloitteita. Markkinoiden epävakauden keskellä negatiiviset markkinatunnelmat johtivat myös henkilöstömäärän vähenemiseen eri globaaleilla salausoperaattoreilla, joita vauhdittivat nopeasti muuttuvat taloudelliset olosuhteet sekä resurssien ylivuokraus ja väärä sijoitus.

Bitgetille johtava maailmanlaajuinen johdannaispörssi on kasvanut valtavasti ja tuottanut vahvaa ja toistuvaa kassavirtaa epävarmoista markkinaolosuhteista huolimatta. Tällaiset markkinatunnelmat eivät ole estäneet alustaa parantamasta tarjontaansa ja varmistamasta, että käyttäjien nopeasti kasvavat tarpeet täytetään. Vuoden 2021 alussa Bitgetillä oli pieni 150 hengen tiimi, ja se on sittemmin saavuttanut kolminkertaisen kasvun vuoden 2022 puolivälissä. Kasvavan kasvun huomioon ottamiseksi Bitget kiihdyttää rekrytointisuunnitelmaansa tasoittaakseen tietä tulevalle uudelle kehitykselle.

Bitgetin toimitusjohtaja Gracy Chen kommentoi: ”Aiemmin tänä vuonna ilmoitimme johdannaiskaupan volyymin saavuttaneen kaikkien aikojen korkeimman 8.69 miljardin dollarin maaliskuussa 2022. Viimeisen 12 kuukauden aikana kaupankäyntivolyymimme kasvoi yli 10-kertaiseksi, mikä on merkittävä saavutus, ja lisäksi käyttäjäkuntamme kasvoi merkittävästi kahteen miljoonaan käyttäjään maailmanlaajuisesti.”

Hän lisäsi edelleen: ”Olimme tietysti myös innokkaita laajentamaan tiimiämme vastaamaan nopeasti kasvaviin markkinatarpeisiin, mutta päätimme omaksua varovaisemman lähestymistavan heti alusta alkaen. Järjestämällä säännöllisiä tapaamisia globaalien ja alueellisten tiimiemme kanssa ymmärtääksemme, missä resursseja tarvitaan, pystyimme järjestelmällisesti ja tehokkaasti suorittamaan strategisia rekrytointeja. Kun jatkamme salaustalven kestämistä, se on meille täydellinen tilaisuus houkutella lahjakkuuksia markkinoille ja vahvistaa perustaamme, priorisoida kasvua ja olla valmis toivottamaan tervetulleeksi seuraava kryptoiden käyttöönottokierros, kun markkinat saavat takaisin voimaa.”

Bitgetin tavoitteena on kasvattaa globaalia työvoimaansa 1 000:een, mikä vastaa noin 500 uutta työntekijää vuoden loppuun mennessä, lähinnä tuotekehityksen ja asiakaspalvelun aloilla.

Urheilusta ja sen seuraamisesta

Muistatko vielä Tukholman Globenin, se on nykyään Avicii Areena. Tai mitä tapahtui juuri Lahdessa, kun Red Bull juoksutapahtuma valtasi Lahden suurmäen? Nykyään tapahtumia on entistä enemmän ja valikoimat sen kun laajenevat – kiitos pitkälti aikuisten lisääntyvän vapaa-ajan ja nousseen elintason. Vai olisiko sittenkin Golf se sinun valintasi, ja sitä auttamassa ovat sitten erilaiset Golf-videot. Tässä kaikessa kehityksessä ja lisääntyneessä tarjonnassa myös vastuullisuus (sustainability) on noussut aivan uusiin otsikoihin.

Taloudenhallintaan apua ja uusia ajatuksia

Lainamarkkinat ovat myös laajentaneet palveluitaan, ja kuka tahansa meistä aikuisista voi hakea lainaa netistä yhdestä palvelusta ja saada vastauksena useamman lainatarjouksen. Toisaalta myös lukemalla voi oppia lisää historiasta, jonka kautta kuitenkin lähes kaikki nykyajankin tapahtumat ovat selitettävissä. Ja jos sitten siitä talousrahasta jää ylimääräistä, niin ainahan naisena voi sitten shoppailla vaikka uusia vaatteita. Taloudenhallinnan ajatusten mukana tulevat helposti suunnitelmiin myös kierrättäminen ja oma hiilijalanjälki, kysymyksiä, joita pitää silloin tällöin miettiä.  Taloudenasioita ajatellessa ja suunnitellessa voi vastaan tulla paljon termejä joista ei ole aiemmin kuullutkaan, kuten annuiteetti ja tasaerä. Tai voihan tilanne olla sellainenkin, että olet tilanteessa missä tarvitset apua toiselta, tai sinä olet se, joka antaa apuja arjen raha-asioiden hoitoon toisen puolesta.

Valmistaudu syksyyn ja talveen

Kun kaikki liikuntasuoritteet ovat kalenterissa, ja oma talous tsekattu kuntoon, on aika tarkistaa auto syksyn kelejä varten, onhan renkaat kunnossa? Syksyn tullessa pitää koiranomistajienkin muistaa pari tärkeätä asiaa koiran kanssa ulkoillessa metsässä. Syksyn tullessa aurinkoiset päivät alkavat hetkellisesti ainakin vähentyä ja syksyn sateet tulevat, silloin voi välillä myös oma työmotivaatio laskea, mutta onneksi voi omalla ajattelulla löytää työmotivaation uudelleen. Toisaalta taas yrittäjät voivat syksyllä miettiä uutta ilmettä oman yrityksen ilmeeseen talvikautta ajatellen, sillä on taloudellinen tilanne maailmalla mikä tahansa, elämä ja liiketoiminta jatkuu kuitenkin.

Vastaa

Back to Top